Zona din jurul ochilor e cea mai sensibila (detest asta!). Cand vine vremea sa ma pensez...
La inceput, (cand ma pensa mama :))) urlam de durere si lacrimam in contnuu...Acum cand o fac eu nu mai simt aceea durere si suspansul de inainte de a incepe. Fac pauze cand termin o anumita zona si dau cu apa rece ca sa se calmeze durerea. Cu crema nu stiu daca e chiar eficent, pe mine parca ma sufoca mai tare, asadar, eu nu o prefer (doar parerea mea).
In legatura cu forma sprancenelor: http://www.beautyrevealed.ro/afla-ce-forma-de-sprancene-ti-se-potriveste/
Iti ures bafta si data viitoare sa termini cu succes "operatiunea" :D
Incearca sa pui gheata inainte si dupa ca sa mai amorteasca zona. Relaxeaza-te. Daca inca nu stii ce forma ti se potriveste, mergi la un salon sa iti dea ei forma si apoi te poti pensa tu acasa.
Ai doua variante, sa te pensezi dupa ce ai facut baie pentru ca atunci porii sunt dilatati de la aburi sau sa plimbi gheata cateva secunde inainte de pensat pentru a amorti zona, Bafta,
Inainte sa te pensezi, freaca-ti bine pielea cu un cub de gheata ca sa amortesti zona. Repeta si dupa ce ai terminat
Draga LoveLife02, cand te pensezi incearca sa faci pauze, asteapta pana pielea isi mai revine, si apoi ia-o de la capat.Și tot asa.
Buna ca sa nu te mai doara ridica si tu spranceana in sus mai mult trage de ea ca sa se duca mai sus ca acolo e foarte dureros dar asa nu te mai doare chiar atat de rau mai simti putin daca esti la inceput si pentru forma fetei tale ar merge putin una dintre ele ridicata ca sa nu ti le strici fa-ti o forma pe care o vrei cu creionul de ochi negru inaine o sa te ajute foarte mult ca asa ai dupa ce sa te iei si iti iei pe unde vrei si apoi te speli pe spranceana