La 10 dimineata -te scoli
10 si 15 -mananci
10:30 stai pe facebook pana la sa ziceam 11:30
11:30-12:30 faci teme
12:30-13:30 curatenie prin casa
13:30-14:00 mananci
14:00-14:30 alegi hainele cu care vei iesi afara
14:30...te machiezi vezi tu
15:00-20:00 iesi afara
20:00-21:00 mai citesti o carte
21:00-21:40 asculti muzica
21:40-22:40...mai stai pe facebook
mai vb cu prietena la telefon vezi tu
funda?
P:S: cu tot cu ore. ex: de la x pana la y fac aia si de la y pana la z fac aia
Ai 16 ani si nu iti poti face singura un program? Serios? Si de unde vrei sa stiu eu ce iti place si ce nu iti place sa faci? Uite iti spun cum sa-ti faci programul daca vrei(asa procedez eu in timpul anului scolar). Eu imi iau toate cartile si caietele si ma gandesc la ce nu ma descurc prea bine(tu poti sa iti scrii toate activitatile pe care le ai pe o hartie), le notez care sunt mai importante(tu poti pune aici temele, facebook-ul, ce e mai important pentru tine) si te gandesti cat timp vrei sa acorzi pentru fiecare activitate in cat sa nu te plictisesti sau sa obosesti(teme). Tu spui ca te culci la 12 si te trezesti la 10, ok am inteles ce faci pana la pranz. La 8 ai putea sa mananci, sa faci o baie, sa te uiti la un film, sa asculti muzica(mie imi place sa ma uit intr-un loc fix sau sa inchid ochii si sa ma gandesc la ceva frumos in timp ce ascult muzica 1-2 ore fara sa ma deranjeze nimeni), poti citii o carte(am cateva carti interesante in format electronic daca vrei si le poti citii pe tableta daca ai una, cum fac eu), sa petreci ceva timp cu mama/bunica ta. Sunt multe lucruri de facut in vacanta ar trebui sa profiti de ele! Vacanta placuta si sper sa te distrezi!
PS.ai ochi frumosi