Bea multa apa pe zi si apucate de alergat! sa stii ca e foarte bine si pentru organism si pentru tine, plus de asta vei dormi si mai bine. abtine-te de la dulciuri si cam asta-i alearga 1 km jumatate 2 cat poti tu! si intr-o saptamana vei da un kg garantat plus si corpul tau va arata mult mai ferm!
Incearca sa mananci putin si des. Sa nu consumi multe calorii zilnic.Fa mult sport : rolele si bicicleta sunt o modalitate. Evita de a manca lucruri nesanatoase. Poti sa porti si haine care sa nu iti scoata in evidenta greutatea pana ce vei reusi sa slabesti.Nu de rusina de corpul tau. Fiecare dintre noi are un defect fizic. Mult succes.
La inaltimea ta ar trebui sa ai aproximativ 40KG. Asa se calculeaza, ex: la baieti daca ai 1.50 inaltimea 50KG e bine, dar la fete cu 10KG mai putin
Eu la 12 ani aveam 1.60-1.70 parca
Oicum nu esti grasa ar fi ok daca ai mai creste putin, poate m-as da si eu putin la tine
Alearga 30-50 minute pe zi pana transpiri. La 1.50 si 50 kg nu mi se pare ca esti grasa
Pai nu stiu. Mama are 33 de ani si bea un ceai silhouette help il gasesti la farmacie Nu stiu daca il pot bea si copii dar nu stiu Incearca sa intrebi la farmacie