Buna!
Eu spun sa incerci samponul de la garnier cu aloe vera, pe mine una ma scapa de matreata si par gras imediat.
Poti folosi o masca de par, eu ti-o recomand pe cea crema al latte de la kallos.
De asemena daca vezi ca ti s-a ingrasat parul poti lua putina pudr de talc si sa o dai la radacina, o sa extraga imediat excesul de sebum insa trebuie sa te speli neaparat in seara dupa ce ti-ai aplicat pudra deoarece ingreuneaza foarte mult parul.
Iti recomandam sa folosesti samponul sebum control din gama Gerovital Plant Tratament
Având un pH fiziologic, şamponul asigură o degresare blândă a părului. Reţeta şamponului se bazează pe Sebaryl - un complex obţinut prin biotehnologii avansate, care reglează activitatea glandelor sebacee şi astfel se reduce hiper-secreţia de sebum.Se recomandă utilizarea lui sistematică, prin şamponare de două ori, o dată la 4-5 zile.Folosind şamponul împreună cu fluidul Sebum Control se va observa îmbunătăţirea aspectului părului gras, reducând frecvenţa spălărilor cauzate de aspectul „murdar" al părului.
De asemenea, recomandam sa folosesti si serul sebum control din aceiasi gama (http://farmec.ro/produse/par/ser-sebum-control-75.html) După fiecare spălare cu Şamponul Sebum Control ştergeţi bine cu prosopul şi aplicaţi la rădăcină serul, fără să-l limpeziţi. Masaţi uşor scalpul aproximativ 3 minute pentru absorbţia principiilor active şi stimularea metabolismului celular sănătosDupă fiecare spălare cu Şamponul Sebum Control ştergeţi bine cu prosopul şi aplicaţi la rădăcină serul, fără să-l limpeziţi. Masaţi uşor scalpul aproximativ 3 minute pentru absorbţia principiilor active şi stimularea metabolismului celular sănătos. După fiecare spălare cu Şamponul Sebum Control ştergeţi bine cu prosopul şi aplicaţi la rădăcină serul, fără să-l limpeziţi. Masaţi uşor scalpul aproximativ 3 minute pentru absorbţia principiilor active şi stimularea metabolismului celular sănătos. După fiecare spălare cu Şamponul Sebum Control ştergeţi bine cu prosopul şi aplicaţi la rădăcină serul, fără să-l limpeziţi. Masaţi uşor scalpul aproximativ 3 minute pentru absorbţia principiilor active şi stimularea metabolismului celular sănătos. După fiecare spălare cu Şamponul Sebum Control ştergeţi bine cu prosopul şi aplicaţi la rădăcină serul, fără să-l limpeziţi. Masaţi uşor scalpul aproximativ 3 minute pentru absorbţia principiilor active şi stimularea metabolismului celular sănătos.
Poate ar trebui sa faci ca mine:din 2 in doua zile fa-ti baie. ddde obicei imi faceam baie in fiecare zi dar au aparut niste probleme:subtierea firului/firelor de par etc. sper cam fost de ajutor!
Am o prietena care se confrunta cu problema asta, si am avut-o si eu. Poate fi samponul prea puternia, poate fi temperatura apei, pot fi produsele de ingrijire. Uite aici mai multe: http://beauty-files.com/ti-se-ingrasa-parul-prea-repede/
Eu ma spal pe cap cu Nivea antimatreata, nu neaparat ca am matreata dar iti face parul pufos si moale... Dupa ce ma dau cu acest sampon, ma dau cu o masca de la Kallos(este intr-o cutiuta mica, si mai scrie pe ea si placenta). Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Asta e problema folosesti prea multe sampoane iar parul nu se poate obisnui cu toate de asta faci matreata.Incearca unul care o fi si asteapta macar 2 saptamani si o sa vezi ca o sa fie o diferenta bafta