| smek a întrebat:

mi s-a ars fooooooooooarte rau parul de la placa. stiti niste remedi ceva? fundita :*

Răspuns Câştigător
| Diana240796 a răspuns:

Sa il poti ''repara''fara al tunde scurt,trebuie mai intai sa ii tunzi varfurile un centimetru.
Poti incerca o masca de par din ulei de masline cu diferite vitamine/esente naturiste care le are introduse in produsul respectiv,sau o masca de par din pudra de cedru,galbenus de ou si lamaie, sant niste produse foarte bune si naturiste, dau randament dupa 2 saptamani de utilizare.in final foloseste un balsam bun pe baza de tarate de grau/orz/ovaz/esente de plante naturiste, care se gasesc in plafare/farmacia naturista/farmacii.

5 răspunsuri:
| faaalyoana a răspuns:

Tunde cat poti din el.si apoi masti multe... cele naturale sunt f bune, si numai folosi placa

| PetreConstanta a răspuns:

Foarfeca

| Diana240796 a răspuns:

Sa il poti ''repara''fara al tunde scurt,trebuie mai intai sa ii tunzi varfurile un centimetru.
Poti incerca o masca de par din ulei de masline cu diferite vitamine/esente naturiste care le are introduse in produsul respectiv,sau o masca de par din pudra de cedru,galbenus de ou si lamaie, sant niste produse foarte bune si naturiste, dau randament dupa 2 saptamani de utilizare.in final foloseste un balsam bun pe baza de tarate de grau/orz/ovaz/esente de plante naturiste, care se gasesc in plafare/farmacia naturista/farmacii.(am inalnit o intrebare tot asa si cea care a pus-o a pus fundita la rs asta. poate merge )

| Gabriela_6882 a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa iti tunzi putin varfurile arse, iar apoi poti incerca una din mastile de mai jos, eu am incercat si a mers. Sper sa-ti fie de ajutor.