Buna:*
Deci parerea mea este sa faci sport in fiecare zi cate 30 de minute, ori sa te duci prin parc cu prietenii si alergati, ori faci inot(dar e cam iarna acum si nu prea merge) etc
Dupa ce mai slabesti sa zicem 4-5 kg poti sa te duci cu mare placere la patinaj :*.
Si in plus sa tii regim dar nu din acela drastic ca dupa ajungi la spital
Sa mananci cat mai putin decat mananci acum.
Bafta multa :*
Bună. Cum să râdem? Cine râde e prost( scuzaţi exprimarea, dar aşa este). Eu am 13 ani, sunt fată, am 1. 63 şi 63 de KG, dar par de vreo 55 KG. Întrebi de sporturi... Foarte eficiente sunt înotul şi voley-ul. În plus, strânge bani şi cumpără-ţi un cântar electronic, cântăreşte-te dimineaţa şi seara, aşa vei ţine evidenţa şi când te vei îngrăşa, normal că vei mânca mai puţin sau vei face tot posibilul ca să "dai jos" kilogramele în plus. Nu mânca după 8 seara, nu mai au loc arderi, deci se depune. Evită junk food( mâncare de la fast food, gen pizza, hamburgeri şi alte minuni) şi sucurile carbogazoase. Bea ceai de păpădie, este foarte bun, eu am slăbit 1. 6 KG nici într-o săptămână, ţine-mă la curent. Sănătate!
Alergari zilnice, du-te la sala... Am avut si eu o colega asa, are 11 ani si 75 kg ... A inceput sa se duca la sala si a mai slabit. Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Of deci patinaj=bani, un mod ar fi sa te duci cu o prietena in parc si sa alergi cu ea cate 30 de min. pe zi.Alta metoda e sa sari coarda!
Eu am 14 ani si am 64 de kg, dar sunt inalta si nu par de 64 de kg.Pai nu stiu incearca inot, aerobic, dans, orice ...Mult Noroc
Te-ai gandit la inot? Gimnastica ritmica? Si eu am avut 40 kil la 10 ani si acum am 35 dupa 4 saptamani
Hmmm pai incearca sa nu mai mananci dulciuri si grasimi incearca tennis de camp si dans si eu eram nu plinutza ca un borcan dar m-am inaltat si am slabit ff mult. funda?