| Didi908 a întrebat:

prietene mea are o ciuperca la unghia cea mare la picior! ii este rusine cu ea dar nu stiuitie ce sa faca... ii este rusine sa se duca la doctor cu unghia aceea...

6 răspunsuri:
| 123321998896768 a răspuns:

Buna! eu zic ca sa fie mai sigura ca ciuperca nu s-a infectat poate sa se duca la doctor, fara rusine (eventual mergi cu ea)doctorul stie ce sa faca, sau daca nu vreau poate folosi un tratament (poate intreba la farmacie sau sa mearga mama ei de exemplu)si citeste ce scrie acolo si urmeza instrunctiunile.dar cel bine este la medic care poate si sa-i recomande ceva. sper ca te-am ajutat pa-pa.

| Hachiko_6637 a răspuns:

Nu are de ce sa ii fie rusine... oricui i se poate intamplastraight facesfatul meu este sa se duca la doctor urgent sa nu i se agraveze. funda?

| SMA a răspuns:

Buna! Ar trebui sa lase rusinea deoparte si sa mearga la un doctor. Daca sta mult asa, fara sa faca nimic s'ar putea sa se infecteze si cine stie ce complicatii mai apar. Deci zii sa lase rusinea acasa si sa mearga la un consult medical. Noroc!

| Jeanny22 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa se duca la la medic. Una dintre voi, ar trebui sa mearga la farmacie, si sa vorbesca cu vanzatorul. Il poti ruga sa-ti dea un medicament pentru ciuperca la picior. Cu siguranta iti va ajuta prietena!
In ultimul timp chiar au aparut numeroase reclame la televizor, cu medicamente pentru asemenea probleme. Deci vei putea cumpara medicamentul fara reteta! Doar ca va trebui sa aveti grija! Sa cititi prospectul, inainte de a folosi medicamentul!
Aveti grija de voi!
Jeanny22!

| Shust a răspuns:

Ceau am un prieten care a avut asa si singura solutie este operatia...nu are cum sa o trateze, a facut operatia care nu a durat mult dupa care nu a mai avut nici o problema... Funda?

| Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Prietena ta trebuie sa isi puna o frunza incalzita in apa si pe frunza var