E ok sa iei blugi da sa fie negri si sa nu se prea vada ca-s blugi + camasa si eventual un papion. In picioare macar sa ai niste pantofi mai eleganti
Nimic nu e obligatoriu. Ori vă vorbiți cu toții și ieșiti cu o anumită culoare la haine, ori faceți fiecare cum vă simțiți mai comozi. Important e că ai terminat gimnaziul
Incearca varianta clasica-pantofi maro sau negri, camasa alba, sacou (dar nu cred ca o sa fie nevoie) si pantaloni negri. E de preferat sa ai niste pantaloni care iti vin foarte bine. Mai bine opteaza pentru pantaloni ca lumea, adica de stofa. Asta e recomandarea mea. Sa ai parte de o petrecere cat mai misto.
Acum 3 ani, eu am fost blugi si cămașă si niste tenesi... Aproximativ 60 la suta erau ca mine, eu merg pe legea ma îmbrac cum vreau cum îmi place.
Nu înțeleg treaba la tine, ca te obliga la anumite haine dar ma rog...
Nu ma obliga, dar am auzit ca trebuie sa merg cumva gen sa nu merg in tricou, sa merg cu camasa, dar nu stiu ce fel de camasa. Poate fii casual sau elgant? Despre pantaloni nu prea am auzit nimic de aia am zis de blugi negrii deoarece nu am mai purtat pantaloni de stofa de 4 ani de cand am fost la o nunta. Stilul meu e mai casual, tricou si blugi negrii in principal.