| heavenn a întrebat:

happy! Stie cineva remedii pentru ochi umflati? Ma confrunt cu problema asta de cateva zile bune. mi-am pus linguri reci pe ochi, comprese, cartofi cruzi, chiar si gheata si nu am observat niciun rezultat. Nu am mai avut probleme de genul pana acum. Are vreo legatura faptul ca sunt racita? Obosita nu sunt. Chiar dorm mult, in fata calculatorului nu am mai stat asa mult zilele astea... Va roog puppy dog eyes ceva care chiar sa dea rezultate. Nu-mi mai suport ochii. Multumesc!

7 răspunsuri:
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Sunt niste picaturi pentru ochi se numesc `visine`.am auzit ca sunt foarte bune pentru astfel de probleme.Intr-un timp le faceau reclama si la tv. Poti incerca, insa cel mai bine ar fi sa te prezinti la un cabinet de oftalmologie. Sanatate multa!

| morningstar a răspuns:

Fa-ti un ceai de musetel si pune-ti comprese calde pe ochi. Mie imi ajuta de fiecare data. Da, e posibil sa fie din cauza racelii. Ar fi bine sa iti faci un control oftalmologic, poate ai nevoie de ochelari.

| trăncănici a răspuns:

Vezi să nu ai probleme cu rinichii sau cu inima! Edemele faciale sunt dubioase.

| iEmonel a răspuns:

Du-te la medic daca zici ca nu ti-a trecut nici cum. Ar trebui sa iti dea niste picaturi pentru ochi.

| Varahil a răspuns:

Poate ai ceva la rinichi. Poate ai luat medicamente pentru raceala care au ca efect advers retentia de lichid in organism sau ai facut alergie la vreunul. Poate ai stat in curent sau ai mancat prea sarat.Sunt multe cauze pentru problema ta, si nu cred ca doar Visine e solutia.Mai bine mergi sa te vada un medic, nu neaparat oftalmolog.

| AdelaElena20 a răspuns:

Nuu lingurile reci nu poate dezumfla ochii. Este la magazin, daca ai LIDL aproape de tine sunt stikuri pentru ochi. Sunt foarte bune, daca nu de la garnier.

| MămăligăCuMuștar a răspuns:

Bună!

Cu ceai de mușețel te vindeci

1.Fierbi ceaiul de mușețel(nu prea tare)
2.Iei niște vată
3. Înmoi vata în ceai
4.Dai pe la ochi

Trebuie să te vindeci cu soluția asta!

Pa, pa!