| Com3 a întrebat:

Sunt baiat, am 15 ani, si vreau sa imi decolorez parul, adica sa il fac blond 80% din el!
Pe margini, sa il las saten cum e si acuma!...
Intrebarea mea e, de unde as putea cumpara decolorant, care sa imi lasa parul blond? laughing
Si cum se aplica acest decolorant pe par?, cateva sfaturi daca puteti sa imi dati!...
Dau funda, pentru cele mai bune si explicative raspunsuri! laughing :*
PS : Sarbatori Fericite!

Răspuns Câştigător
| Mirunelu a răspuns:

Ai nevoie de 2 lucruri. Trebuie sa-ti iei un pliculet pe care scrie decolorant si apoi trebuie sa-ti mai iei o sticluta care se numeste oxidant. Oxidantul este de 3 feluri de 6%, 9% si 12%. Ia-ti unul de 6% pentru ca altfel o sa-ti arzi parul. Dupa ce le iei le amesteci intr-un pahar sau ceva care apoi sa-l arunci dar care sa fie de plastic. Din cate imi amintesc pasta se face albastruie dar nu te speria ca o sa iasa bine. De aplicat trebuie sa-l aplici cu manusi neaparat sa nu lasi decolorantul sa-ti ajunga pe mana sau pe fata. Nu vei putea sa faci asta singur deci roaga pe cineva. Exista periute speciale de vopsit si cu aia se aplica dar cred ca poti si cu mana. Ai grija sa nu pui decolorant pe partea care vrei sa ramana culoarea ta. Dupa ce aplici lasi 15-20 de minute dar mai sigur citeste pe plic ca ar trebui sa scrie si apoi speli bine cu sampon, eventual spala-te de 2 ori sa fii sigur ca nu ti-a ramas decolorant in par.

6 răspunsuri:
| SoundTapes a răspuns:

Orice magazin cosmetic, am vazut si la Carrefour express de la Kallos.
Pai amesteci ce iti da in pachet intr-un bol de plastic, il aplici cu o pensula unde vrei, si stai foarte putin cu el in jur de 10-15, maxim 20 de minute, ca iti arde parul rau si o sa ai o culoare galben puihappy.
Ai grija, sper ca te-am ajutathappy Succes!

| Com3 explică (pentru SoundTapes):

Si pe urma, dupa ce stau 15-20 de minute cu el pe par, ce fac? big grin
Ma spal, sau? laughing

| Com3 explică:

Lase*, scuzati greseala dar sunt obosit! laughing

| Com3 explică:

Pai, dupa ce stau 15-20 de minute, ma spal, dar nu se duce si culorea nu? laughing
Intreb, pentru ca nu stiu cat de bine, se poate ''prinde'' in 15 minute.
In fine, dupa ce ma spal de 2-3 ori pe cap, o sa ramana culoarea nu? laughing

| SoundTapes a răspuns (pentru Com3):

Da iti ramane, nu e ca o colorare cu vopsea. Iti arde parul si de la arsura se face blond. Si scrie pe plicuri cat trebuie sa stai, depindesi cat de deschisa vrei sa fie blondul. Stai linistit ca la spalare o sa ramai la fel. Decolorantul e singurul produs care iti deschide parul si nu poti scapa de el, doar daca te tunzi sau aplici vopsea peste.

| zambeste25 a răspuns:

Pai de la supermarket, de la raionul cuvopsea de par... exista "pensula" speciala pentru. a-ti aplica vopseaua...Succes!