Cumpără-ţi benzi de ceară rece de la supermarket. Sunt uşor de aplicat şi utilizat. Eu am folosit de la Farmec şi am fost mulţumită de ele. Ca să fii sigură că îţi ajung, poţi să iei 2 cutii, deşi benzile sunt refolosibile.
Atenţie! Ca benzile să smulgă bine, e necesar ca firul de păr să aibă măcar jumătate de centimetru.
Si inghinal te epilzi cu lama? acolo foloseste crema depilatoare ca sa nu te iriti iar pe picioare si sub brat poti incerca epilatorul nu irita si apoi dai cu o crema calmanta
Cel mai bine, e să foloseşti CREMĂ EPILATOARE. Se găseşte cam la orice magazin mixt, chiar şi pe internet. e mult mai bună decât lama O.o...
Şi. îţi trebuie nişte cremă epilatoare pe caro o aplici pe. picioare, spre exemplu, o laşi 5-8 minute să acţioneze, şi o înlături cu un burete de baie. Rezultatul e mult mai bun, nu doare, nu ustură şi nici nu mai creşte păr prea repede .
Sper că te-am ajutat :*.
Sunt saloane speciale si pentru indepartarea definitiva a parului. Daca te duce buzunarul treci pe acolo si vezi despre ce e vorba.Peace!