Pai ce sa spun eu? Faci si tu ca si politistul care-si pune seara,inainte de culcare, pe noptiera, un pahar gol si unul plin cu apa.in cazul in care-i este sete, sau nu ii este...
Tunde-te! Aduci ceva nou in viata ta si mai scapi de-o grija.
Stiam bancul. Mersi pentru raspuns
Cu placere.
Da,e logic ce spui tu...dar nu, exclus! Oricum, mersi pentru raspuns
Nu te tundeeee... stai asa 30 de ani si o sa ai toate sansele sa devii proaspata Muma a Padurii, nu te teme daca o sa te creada lumea ciudata, suntem multi in clanul asta, spre exemplu eu, mult iubita si admirata Himera, nu m-am mai tuns de 5 ani, nici cand am avut parte de parfum natural(sudoare) nici cand m-a napadit diavoliceasca boala mult temuta, V.A.R.I.C.E.L.A.,(variatia atitudinii rar induce electromagneti la apendice), nici cand iubitul meu drag, (am povestit intr-un raspuns anterior ce cine romantica de pomina am avut; hihi) a intentionat plin de pasiune sa linga locul, nici macar cand pisica mea mi-a facut semn din mustati si mi-a sugerat ca nu e frumos sa am parul mai lung decat ea. Nici cand.deci vreau sa spun ca am rezistat cu eroism in fata tentatiei de a-mi tunde si defrisa parul de la subrat, deci lasa scalpul liber si vino la mine cand va fi de 2 km, te astept cu caldura!
Ar fi fost buna gluma daca eram baiat...dar sunt fata
Credeam ca esti baiat si mi s a parut amuzant ca ii cereai parerea stricta unui tovaras
in cazul asta.asculta de iubitul tau
Da...hai ca te-am indus in eroare.No problem...Mersi pentru raspuns!
Pai daca tu vrei parul scurt si wizard" par lun tunde-te mediu(spre scurt) si poti sa-ti faci freze(fiecare coafura (lung scurt) are avantaje si dezavantaje)!
Presupun ca n-am dat prea multe detalii.Deci eu momentan sunt cam asa http://www.google.ro/......tp?/imgres si as vrea sa ma tund ceva in genul asta http://www.google.ro/......tp?/imgres
Cum spuneam: nu te tundeeeee
Daca imi dai un motiv bun pentru care nu vrei sa ma tund, promit ca ma mai gandesc...
Deci eu imi tocesc dintii dandu-ti argumente in raspunsurile anterioare si tu nici macar nu le citesti.
Le-am citit, stai linistita...dar sa stii ca (virgula) scopul meu in viata nu e sa ajung Muma Padurii.Alt motiv mai bun n-ai?. Pana atunci hai ca trec si eu pe la tine sa vad ce ai facut cu cina aia romantica...
Asa, am ramas la partea in care il asteptam pe dragul, imbracata in costumul Evei, in pozitie de vaca in fata usii. Eu am asteptat f mult timp, caci il iubesc ca o nebuna, chiar daca mi-au intepenit mainile, ca sa nu mai pomenesc de anus si cand a venit momentul mult asteptat : deschiderea usii, stupoare! Era tata... Idiotul ala a venit beat acasa, a gresit usa, a dat peste baba din apartamentul nr 69 si a violat-o.
Citeste aici si prima parte a povestii, daca n-ai gasit-o : http://www.TPU.ro/......iubitilor/
Wow...da,tragic.Ma intreb ce a zis taica'tu cand te-a vazut in fata usii.in 4 labe!
A vrut sa joace hopa-mitica cu mine, dar i-am dat cu toporul in cap. A 3-a zi mancam coliva...
Wow...si mai tragic.Priveste partea buna a lucrurilor: nu mai are cine sa te ia prin surprindere cand vrei sa ai si tu o noapte de neuitat cu iubitul tau!
Blocul e plin cu oameni...+ cainele cotoroantei care sta deasupra mea.
Atunci fa asa: stabileste o parola de acces cu iubitul tau si cand vine ii deschizi usa pe baza parolei, daca e altcineva...il bagi frumos de unde a venit, ca tu ai treaba!
Cand o iesi de la racoare, amaratu.
Saraca de tine...nu mai fii trista! Lasa ca ai timp sa planuiesti tu alte nopti de neuitat, cat timp sta el la racoare.Asta daca nu se reprofileaza pe baza dorintelor celorlalti baieti "cuminti" de acolo.Deci mai intai asigura-te ca e pe calea cea buna si dupa...fa ce trebuie sa faci!
Poneiule,eu am incercat sa fiu draguta cu tine (nu ca ai merita) dar vad ca tu vrei neaparat sa ajungi inamicu' nr.1.De unde si pana unde stii tu si iti dai cu parerea despre cum arat eu? Daca ai incercat sa pari interesant, uite ca de data asta nu ti-a iesit.Ti-ai pierdut timpul si ai scris juma' de pagina degeaba, ca e plina cu prostii si lucruri neinteresante.Si alta data te rog frumos sa-ti tii parerile pentru tine, da? "Interesantule"...
Da...ce sa zic, ma bucur ca sunt asa funny si cand le raspund...increzutilor,sa zic.
DECI 1: Nu ma mira!
2: Parerea ta "inteligenta" pur si simplu pentru mine, nu conteaza.Tu vezi cu totul altceva decat vad ceilalti.
3: Cred ca ti-am spus dinainte ca nu eu ti-am cerut prietenia, da?
4: No comment.Dar ma gandesc ca poate ai vrut iar sa pari interesant si trebuie sa-ti spun iar ca nu ti-a iesit.Lasa-te de asta! (DontSpeak)
Tunde-te si apoi iti creste iar.Le faci 2 in 1. Te tunzi si il lasi sa creascu.Sincer mie imi plac fetele cu parul lung.Dar aceasta parere nu conteaza.Cel mai simplu ar fi totusi sa iti intrebi inima.O zi cu zambet sa ai pa :*
La frizerie
Dar de ce vrei sa te tunzi? il ai asa mare sau vrei schiimbare de look?