anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt DontSpeak.Am si eu o intrebare si o s-o pun (intrebarea, zic) chiar daca risc sa fiu una din aia care pun intrebari stupide. Dar eu am o problema si am nevoie de ajutor (nu va ingrijorati, nimic grav). Deci l-am intrebat si eu acum cateva zile pe Wizard:

- Soldier, ce zici...sa ma tund iar sau sa-mi las parul sa creasca?

- Pai lasa-l sa creasca...

- Pai nu ziceai tu ca-ti place parul meu scurt?

- Pai daca il lasi sa creasca, o sa iti poti face mai multe coafuri.

- Pai da' eu vreau sa ma tund!

- Pai tunde-te!

- Pai da' nu stiu cum! Am o idee! Hai sa ne documentam pe Google!

Si asta am si facut.Adica eu i-am dat lui 3 freze care mi-ar placea mie si el mi-a dat mie 3 freze pe care i-ar placea sa le am.Si m-a bagat mai mult in ceata si am ramas tot la intrebarea asta: sa ma mai tund sau nu?

Deci intrebarea mea pentru azi e: Voi ce ziceti? Sa ma tund sau sa-mi las parul sa creasca? Tin sa precizez ca eu as vrea mai mult sa ma tund... dar voi tine cont si de parerile voastre.

Da, stiu... e groaznic ce face plictiseala din om, nu? Astept pareri totusi!

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da...ce sa zic, ma bucur ca sunt asa funny si cand le raspund...increzutilor,sa zic.
DECI 1: Nu ma mira!
2: Parerea ta "inteligenta" pur si simplu pentru mine, nu conteaza.Tu vezi cu totul altceva decat vad ceilalti.
3: Cred ca ti-am spus dinainte ca nu eu ti-am cerut prietenia, da?
4: No comment.Dar ma gandesc ca poate ai vrut iar sa pari interesant si trebuie sa-ti spun iar ca nu ti-a iesit.Lasa-te de asta! (DontSpeak)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici nu stiu de ce imi mai bat capul cu tine. Vorbesti ca prostu' fara sa stii ce si cum.Antipaticule...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"NOname - *ți-ar duetu să-ți fie! "
Am glumit,Pony.
Important e că ați dat-o la pace - tu i-ai zis ei că n-are sâni, iar ea a venit și te-a făcut antipatic!
Gata-am plecat la treabă. Vedeți poate nu vă mai certați p-aici cât lipsesc eu, da? S-a auzit și la tine DontSpeak?

| Adina77 a răspuns:

Pai ce sa spun eu? Faci si tu ca si politistul care-si pune seara,inainte de culcare, pe noptiera, un pahar gol si unul plin cu apa.in cazul in care-i este sete, sau nu ii este...
Tunde-te! Aduci ceva nou in viata ta si mai scapi de-o grija.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adina77):

Stiam bancullaughing. Mersi pentru raspunswinking

| Adina77 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere.