1. Ai putea incerca sa te dai cu crema inainte de a pulveriza parfumul. Crema sa aiba un miros cat mai slab sau chiar sa fie din aceeasi gama cu parfumul.
2. Aplica parfumul in zonele de puls: pe gat, la incheieturile palmelor, pe incheieturile interioare ale coatelor si in spatele urechilor.
3. Pulverizezi pafum si pe haine, dar nu prea mult.
4. Pulverizezi parfum pe o bucatica de vata sau orice alt material absorbant si il pui dedesubtul hainelor, in apropierea pielii.
Iti trebuie un parfum de calitate nu alea de 10 lei din piata...
cauta si tu firme ca cristian dior sau BY-ES
Deci practic și eu am aceeași problemă și nu știu cum s-o rezolv... Oare suntem noi -stricate-? Sau parfumul? Bună întrebare... Ori parfumul nu ne avantajează ori nu mai îmi vine nimic în minte.
Dacă găsesc o soluție te anunț imedita, dar și tu dacă găsești!
Numai bine și te pup!
Toxic, am specificat ca e de firma. si nu e vorba numai de asta, ca doar n'o sa stau sa dau milioane pe parfumuri in fiecare luna. dar pur si simplu, nu au efect asupra mea.
E vorba de pH-ul pielii tale. Poti testa un anumit parfum pe mai multe persoane cu pH-uri diferite si vei vedea ca fiecarei persoane ii miroase altfel parfumul, mai puternic/mai slab, cu o aroma putin diferita iar la altii persista mai mult sau mai putin, in cazul tau deloc.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri Daca mai are cineva vreo idee, e bine venit sa o spuna, sunt dispusa sa dau "Folositor" si "Inteligent". Mersi inca o data.
NicoleEazi întreabă: