| Saori a întrebat:

Sunt foartee frustrata de o chestie: cu oricat de mult parfum m'as da, nu miros. Adica nu e ca nu simt eu sau ceva de genul, dar nu simte nimeni ca m-am dat cu parfum. La mine, o sticla intreaga de parfum turnata peste tot e echivalent co nothing, nada, nimic. Si nu e nici vina parfumului, saracul, ca el e si de firma, si in plus, nu e primul de pe lista asta a parfumurilor care n'au efect pe mine. De ce oare? cine poate sa ma faca sa bag la cap, are un fundoi din toata inima mea. Saru mana ^^

Răspuns Câştigător
| Sapphire a răspuns:

1. Ai putea incerca sa te dai cu crema inainte de a pulveriza parfumul. Crema sa aiba un miros cat mai slab sau chiar sa fie din aceeasi gama cu parfumul.
2. Aplica parfumul in zonele de puls: pe gat, la incheieturile palmelor, pe incheieturile interioare ale coatelor si in spatele urechilor.
3. Pulverizezi pafum si pe haine, dar nu prea mult.
4. Pulverizezi parfum pe o bucatica de vata sau orice alt material absorbant si il pui dedesubtul hainelor, in apropierea pielii. big grin

7 răspunsuri:
| toxic_7194 a răspuns:

Iti trebuie un parfum de calitate nu alea de 10 lei din piata...
cauta si tu firme ca cristian dior sau BY-ES

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Deci practic și eu am aceeași problemă și nu știu cum s-o rezolv... Oare suntem noi -stricate-? Sau parfumul? Bună întrebare... Ori parfumul nu ne avantajează ori nu mai îmi vine nimic în minte.
Dacă găsesc o soluție te anunț imedita, dar și tu dacă găsești!
Numai bine și te pup!

| Saori explică:

Toxic, am specificat ca e de firma. si nu e vorba numai de asta, ca doar n'o sa stau sa dau milioane pe parfumuri in fiecare luna. dar pur si simplu, nu au efect asupra mea.

| marianMarian a răspuns:

Poate esti paranormalalaughing

| Sapphire a răspuns:

E vorba de pH-ul pielii tale. Poti testa un anumit parfum pe mai multe persoane cu pH-uri diferite si vei vedea ca fiecarei persoane ii miroase altfel parfumul, mai puternic/mai slab, cu o aroma putin diferita iar la altii persista mai mult sau mai putin, in cazul tau deloc.

| Saori explică:

Fox, pai si ce trebuie sa fac ca sa reziste?

| Saori explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuribig hug Daca mai are cineva vreo idee, e bine venit sa o spuna, sunt dispusa sa dau "Folositor" si "Inteligent". Mersi inca o data. big grin