anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

uleiul de ricin se poate aplica pe par fara a-l combina cu alt ceva ( adica eu as dori sa il aplic " singur" fara alte produse )

Răspuns Câştigător
| samara2 a răspuns:

Da, desigur. Eu îl aplicam înainte de baie cu 2-3 ore începând de la rădăcină apoi pe toată lungimea firului de păr. Apoi mă spălam ca de obicei, cu şampon şi balsam. Dacă vrei o aplicare mai minuţioasă, urmează paşii de mai jos:

"Uleiul de ricin se va aplica pe scalp si la radacina firelor de par cu ajutorul varfului degetelor.
Masand usor scalpul veti distribui uleiul uniform pe suprafata afectata.
Atunci cand folositi ulei de ricin pentru masaj capilar sa aveti grija sa nu folositi ulei in exces, pentru ca atunci il veti spala si indeparta ulterior mult mai dificil.
Dupa ce terminati de aplicat uleiul pe intreg scalpul, veti acoperi capul cu o boneta de plastic iar mai apoi il veti inveli cu un prosop, pentru ca uleiul sa ramana presat pe cap si sa isi desfasoare in totalitate actiunea sa adjuvanta.
Durata de actiune a uleiului asupra capului este de aproximativ 15 - 20 de minute, dar recomandabil ar fi sa lasati uleiul sa actioneze pe durata unei intregi nopti.
Dupa ce uleiul si-a terminat perioada de actiune se va clati bine parul cu apa si sampon, pana ce uleiul dispare complet. Nu trebuie sa va speriati de mirosul greu, specific al acestui ulei. Desi considerat de multi drept respingator, nu va ramane permanent in podoaba dvs. capilara, dupa clatirea cu apa si sampon ea disparand de parca nici nu ar fi fost vreodata prezenta. Bineanteles, in functie de preferinte, uleiul de ricin poate fi folosit in combinatie si amestec cu alte diferite tipuri de uleiuri, de exemplu cel de struguri, pentru a-i mai scadea din consistenta sa vascoasa si pentru a face mirosul mai suportabil si mai placut. Daca doriti insa rezultate maxime, atunci recomandarea e una singura, folositi acest ulei si respirati pe gura daca trebuie. Parul, aspectul si sanatatea dvs. o merita cu prisosinta."

2 răspunsuri:
| GOODLUCK a răspuns:

Dada,eu asa stiu. Poti sa-l aplici singur pe sprancene, pentru ca firele de par sa se densifice, par, unghii, gene. Este un adevarat miracol.Eu il folosc la unghii, atunci cand imi fac manichiura, pentru ca acestea sa aiba un luciu natural.Ti-l recomand cu placere si in tratamentul parului.
Sper ca te-am ajutat.
Funda?big grin

| Elvina a răspuns:

Il pui la varfuri si la radacini, atat si dupa o ora te speli pe par. Bafta!

Întrebări similare