| Lorena124 a întrebat:

Unde pot găsi și eu tricou ri cu Derp? Cu fețe de alea comice. Dau fundă.

Răspuns Câştigător
| Anche a răspuns:

La un centru de print sau la stii standurile acele cu cadouri personalizate? Cu inscriptionari pe perne, cani si altele? Acolo iti poate face si tricoul pe care il vrei! Doar sa duci tu tricoul! Nu stiu daca gasesti sigur in Carrefour! Nu in toate Carrefour sunt fix aceleasi magazine! Dar centrul de care am zis eu sau standul cu cadouri personalizate cu siguranta in vei gasi undeva la tine in oras sau in apropiere! Sper ca te.am ajutat! Si apropo si mie imi plac tricourile cu Derp! Totusi eu ma gandeam sa-mi fac unul cu Me Gusta!:*Ce zici?

4 răspunsuri:
| blackcat99 a răspuns:

Tu ai un magazin Carrefour la tine in oras? Daca da, imprima-ti memeul pe care vrei sa-l folosesti pe o foaie A4, si du-te cu ea pana in Carrefour, deoarece ei au acolo un fel de sediu unde imprima pe tricouri, cani, etc. Costa in jur de 20 de lei daca vrei sa te duci cu tricoul de acasa, daca nu il cumperi de la ei. Daca nu ai un Carrefour in oras, am auzit ca si la unele studiouri foto se imprima. O zi frumoasa!

| Lorena124 explică (pentru blackcat99):

Da am Carrefour aici la mine in oras. Multumesc mult de raspuns.

| AleWhatever a răspuns:

De pe internet gasesti, nu stiu sigur de pe ce site, dar poti cauta. in magazine nu ai sanse

| arhanghelu a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa le cumperi, poti sa ti le si faciwinking