anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi fac suvite mov cu ajutorul unui spray. Dar vreau sa se curete dupa cate-va spalari nu sa ramana permanent.Si nu neaparat mov poate si roz, verde, albastru, cam atatea, deoarece eu am parul saten inchis-deschis cu cateva firisoare blonde.

Please raspuns! FUNDA!(Si voturi)

Răspuns Câştigător
| larry11larry a răspuns:

Nu inteleg crei intrebrea,da daca iti faci suvite cu spri nu-s permanente, sati fara grija ca atunci cand te speli pe cap dispar treptatbig grin la saten inchis ar merge cam oricare din culorile mentionate de tine, eu as alege roz(pentru ca mie imi place)funda?

3 răspunsuri:
| вυттєяƒℓу a răspuns:

Se gasesc aproape peste tot spray'urile pentru suvite si se duc la prima spalarewinking
Nu cred ca se gasesc spray'uri permanente thinking

Sper ca raspunsul meu sa iti fie de ajutor deoarece nu vad nici o intrebare thinking

| love_5869 a răspuns:

in afara de spray'uri poti fa iti mai faci suvite cu violet de gentiana(mov) sau albastra de metil(albastru) se gasesc in sticlute la farmacii si sunt cam 3 lei o sticluta si dai cu substanta de aia pe par si imediat dai cu putina apa la prima spalare se duce movu daca iti faci alastru de duce la a2 si a prima se face verde eu mi-am fac si au iesit super sper sa iti fiu defolos funda te roglove struck

| splish62 a răspuns:

Stai linistita ca se ia la maxim 2 spalari...de fapt se ia si cand mai dai cu mana prin par, te sfatuiesc sa-ti pui o foaie sub suvita de par si apoi sa-ti aplici culoare ca sa fie bine definita suvita caci asa nu reusesti sa ti-o faci frumoasa, bafta