anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU... Vreau sa-mi creasca unghiile mai repedecrying...Cum pot sa fac? Dar vreau aici acasa nu sa stau sa am duc la farmacii sa caut si altele, ceva natural ca sa zic asabig grin

Fundabig grin:X

6 răspunsuri:
| dedfgv a răspuns:

Incerca uleiul de ricin sau tratamentele de crestele de la diferite firme(cel de la oriflame e super bun http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=13617 )

| Valisha18 a răspuns:

Buna! Pune intr-un bol apa calda sau fiarta si zeama de lamaie ( 2/3 apa, 1/3 zeama de lamaie). Tine unghiile acolo 10 min. dupa care scoate-le si maseaza baz unghiei cu o crema hidratanta pentru maini. Pune cu pipeta cate o picatura de ulei de ricin la fiecare unghie si pe langa cuticule ( aceea este baza unghiei ). Mai poti incerca sa-ti picuri in acelasi loculei de masline sau de floarea soarelui, dar sa fie cald ( dupa ce l-ai fiert). Vitamina A favorizeaza cresterea unghiilor. Se gaseste in unt, caise, morcovii, rosii. Poti sa cumperi de la farmacie o sticluta cu vitamina A si sa-ti picuri pe unghie. Sper ca te-am ajutat! Te pup!

| fustiteTUTU a răspuns:

Ulei de masline in fiecare seara.

| di3tri a răspuns:

Foloseste ulei de ricin. big grin Aplica o picatura si maseaza unghiile si cuticulele apoi clateste cu apa calduta. Repeta tratamentul timp de 2 saptamani si rezultatele nu vor intarzia sa apara.big grin

| LigiMe99 a răspuns:

Pai, incalzeste apa, fa-o fierbinte, si tine-ti mainile in ea pana se racesta. Apoi sterge-te bine cu un prosop si, intr-un bol mic pune ulei de masline caldut. Tine-ti unghiile acolo 10-15 minute. Fa asta zi de zi si va da roade.

| BrOnaJeu a răspuns:

Ungiile cresc daca ai calciu in tine...asa ca mananca moooolt calciu. Sper ca te-am ajutatbig grin.