Uite te cum se imbraca si celelalte fete din clasa/scoala si asa iti faci o idee, incearca ceva comod, blugi cu tricou si niste tenesi simpli.Dar sa stii ca nu conteaza prea mult cum te imbraci, inca esti mica.In plus, ca sa iti cumperi haine, depinzi de parinti, deci nu vei putea sa ti cumperi exact ce vrei tu.
Mi se pare aiurea ca in clasa a 5-a tu ai astfel de preocupari, fara suparare. Si ca sa iti raspund la intrebare, de ce ai vrea sa iti spunem noi cum sa te imbraci? Imbraca-te cum iti place tie si in hainele in care te simti tu confortabil.
Draga mea, imbraca-te in hainele in care te simti confortabil. Nu te lua dupa altii, fii tu insuti.
Din punctul meu de vedere ar trebui să porți haine la modă, haine care ți se potrivesc și pe care ți le pot cumpăra părinții, bineînțeles, uită-te în dulap-ul tău și gândește-te la ceva frumos și la modă, ce să nu te scoată prea tare în evidență, însă în primul rând, trebuie să îți fie confortabil în acele haine, iar pe lânga asta să nu porți blugi cu bluză de trening și sandale, sau ceva de genul. Ai putea încerca niște cizme/pantofi mai la modă, cu o pereche de blugi și un pulover. Apropo, gen dacă mergi la școală. du-te cu haine de școală. sper că ai prins ideea.
Fundă?
Maria2799 întreabă: