Depinde si ce tip de acnee ai...
Sper ca iti dai seama ca, in cazul in care ai o acnee mai severa, tratamentele naturiste sunt insuficiente.
Mananci ciocolata? Eu inainte credeam ca faceam cosuri de la varsta si incercam sa-mi fac masti si sa-mi iau de la farmacie o gramada de prostii, pana cand am observat ca atunci cand nu am ciocolata in casa, nici cosurile nu prea mai exista. Daca nu mananc ciocolata (deloc) timp de 2 saptamani nu mai imi apare nici un cos, da imi e cam greu din cauza ca iubesc ciocolata. De obicei fac cura asta cand trebuie sa ma duc la o nunta sau ceva. Incearca sa nu mai pui tu gura pe ciocolata sa vezi cum ti se curata tenul!
Cum?! 2 saptamani fara ciocolata?! 1
E alegerea ta: Ori placerea, ori frumusetea
Uffffffff!
Nu exista nicio dovada stintiifica din care sa rezulte ca ciocolata provoaca cosurile, bineinteles ca excesele nu au cum sa-ti faca bine si nici un program dezordonat in ceea ce priveste mancarea.
Nu toate persoanele au "problema"asata cu ciocolata...pur si simplu au un tem mai sensibilll...
Buna, pentru un ten curat fierbe tarata de grau si spala-te cu ea sau cu ceai de galbenele. Una dintre cele mai bune alifii se numeste AcneoGel este foarte buna si ieftina 7 lei. Bafta
Nici nu ma gandeam la asa ceva...
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Spalate cu DOVE este foarte bun il folosesc si eu si chiar da rezultate.
papa.
Zeama de lamaie. Exact asa stoarce o lamaie si pune sucul pe zona afectata. Fa asta in fiecare seara pana trece. S-ar putea sa te usture putintel la inceput.