| pitikaaluuii a întrebat:

Hey TPU... vreau un raspuns urgent! Maine (08.06.2015) am o deschidere a unei festivitati, si eu mi-am luat o rochie.Rochia nu are brate ca la tricou.Acum problema este ca eu nu am inceput sa ma epilez pentru ca intr-un fel mi-e rusine sa-i spun mamei ca vreau sa ma epilez si am tras de timp pentru ca a fost iarna, primavara...acum avand o rochie decupara trebuie sa ma epilez dar nu stiu cum sa ii spun mamei, adica intru-un fel mi-e rusine sai spun.Eu nu am o relatie foarte deschisa cu ea, adica noah nu prea vorbim despre nimic.

5 răspunsuri:
| iiUser20 a răspuns:

Eeeeh totul are un început! Îi explici, iei rochia în mana laughing)) și începi sa i zici, ma vreau sa ți spun ceva. vreau sa mă epilez deoarece rochia mea este 'decupata' și o sa se vadă urat cu par, oricum eu nu înțeleg de ce îi ceri voi pentru așa ceva...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iei frumos lama, te epilezi si asta e

| DyNo a răspuns:

Poti sa o faci si fara sa stie mama ta. De exemplu, eu nu i-am spus prima oara cand am inceput sa ma rad/barbieresc (pe fata, fiind baiat, dar si in alte zone, cum ar fi pe picioare, la subrat, inghinal). Mentionez ca nici eu nu aveam o comunicare prea buna, totusi nu a fost impotriva, ba chiar s-a oferit sa-mi dea anumite sfaturi. Asa ca nu te teme, spune-i pur si simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbește deschis cu ea, nu are cum să-ți spună nu. e femeie, înțelege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vad de ce trebuie sa iti dea ea voie.zi-i sa te duca la un salon sa te faca cu ceara, sau daca nu cumpara-ti o lama si in 5 minute esti gata.acum ca este o urgenta, mai departe sa nu folosesti metoda asta.