| rihanna7865 a întrebat:

Hey TPUam mare nevoie de ajutorul tau eu am niste sprancene foarte rare, nu m-am pensat niciodata. M-am dat cu ulei de ricin pe sprancene dar parca mai mult au inceput sa cada decat sa se indeseasca. nu stiu ce sa mai fac. vreau sa le pensez si sa le dau o forma frumoasa dar nu reusesc datorita faptului ca sunt prea rare de aceea vreau sa se indeseasca iar apoi sa imi fac forma dorita. si vreau sa mentionez ca nu imi plac deloc sprancenele tatuate sau cele facute cu creionul. ma poti ajuta?? te rog dau fundita

6 răspunsuri:
| Bernoullie a răspuns:

Daca ai posibilitatea sa stai 2 saptamani in casa ai putea sa ti le razi, apoi for creste mult mai dese.
Crema pentru sprancene Shasho e foarte buna, in caz ca nu vrei sa incerci metoda cu rasul.

| tinka1 a răspuns:

Fa-ti breton mai lung! Sau vopsestele cu ten special pentru sprancene

| мαrrýиєlα a răspuns:

Buna!
+ draga mea cea mai buna solutie mergi la salon! big grin
Pa-pa!

| AdelaAde7 a răspuns:

Bernoullie, cum sa le rada?! risca sa nu ii mai creasca deloc! Ai putea sa mergi la un salon si sa te pensezi iar apoi sa ti le faca cu vopsea de sprancene happy. Sau o alta posibilitate ar fi, chiar daca nu iti plac sprancenele tatuate sa nu iti razi sprancenele si sa tatuezi peste par arata foarte natural, parca le-ai avea tot timpul vopsite. Alta solutie nu vad care ar fi, tie nu iti plac singurele solutii... trebuie sa faci ceva pentru ca niste sprancene frumoase inseamna mult crede-ma!

| IryLoveShadow a răspuns:

Poti sa mergi la un salon. nu te costa mai mult de 10-15 lei sa-ti dea forma dorita. Eu iti recomand sa megi acum sa dai 10-15 lei, pentru ca oricum iti cresc stai linistita. si daca ai forma dorita, ce fire nu-ti plac le scoti cu pensetawinking sper ca te-am ajutat

| SisLalala a răspuns:

Poti sa folosesti uleiul de argan. E foarte bun! Bafta! :*