| Clauudia23 a întrebat:

Hey!
Va rog ajutati-ma... crying( Am facut Sport timp de un an si am facut muschi la picioare, adica stiti voi in zona pulpelor. Intelegeti-ma`! Va rog!
Cum sa fac sa nu mai am muschii aceia sau ma rog ceva de genu`...

Va rog ajutati-ma si nu Radeti va rog... >:" crying((( puppy dog eyes crying(

Răspuns Câştigător
| EllaEllii a răspuns:

Buna Nicool23!
Sa ai mușchi la picioare nu e nici o rușine.Multe femei sunt slabanoage și au picioarele ca și 2 bețe.
Si mai sunt sigura ca ai niște picioare foarte frumoase.
Eu fac de 6 ani dansuri(populare) și eu am mușchi la picioare de asemenea și ori ce fusta, pantaloni, blugi (pana) stau foarte frumos așezați.
Nu trebuie sa iți fie rușine de tine sau felul în care arăți!
Sa te ingrasi nu e o soluție...tu vei face cum vei vrea.
In ori ce caz BAFTA!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ingrasate. si vor scadea tongue!

| MrToMmY a răspuns:

Ingrasa-te ca in loc d muschi sa ai grasimelaughing

| Alexutaa a răspuns:

Deci intrebarea ta e destul de "absurda", muschi toata lumea are dar depinde cat efort fizic face ca sa se intretina, ca sa nu mai ai muschi inseamna sa ai de acum incolo o viata sedentara, ceea e putin probabil avand in vedere ca ai facut sport nu are importanta ce fel de sport. Nu prea sunt metode cunoscute pentru "a scapa " de muschi cum iti doresti tu.

| k1nder_7427 a răspuns:

Nu mi se pare normal ce zici tu straight face, ar trebui sa te bucuri happy, o sa iti faca picioarele mult mai frumoashee hee, Succes happy

| DayaneSan a răspuns:

Pai,nu cred ca poti scapa de ei. O solutie ar fi sa te ingrasi, asavor fi acoeriti degrasime, dar nimaui nu ii place grasimea.

| bog16 a răspuns:

Ca ai muschii aceia la pulpe nu rad, dar ca vrei sa scap de ei rad in hohote pe motivul ca alti si-ar dori muschii aia si tu vrei sa scapi de ei. Daca mai faci sport nu o sa scapi... daca nu mai faci cu timpul o sa se duca si o sa iti para rau.

| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
Soluţia ar fi să te ingraşi, nu foarte mult.
Pa, pa.

| eusebiumunteanu a răspuns:

ABSOLUT DELOC! Nu vei scapa de muschiul format, decat printr-o atrofiere spontana si "miraculoasa". Daca te gandesti la aspect, nu toata lumea poate fi print si printesa.

| Roxy a răspuns:

Da ce vrei sa ai bete? Hello! Eu am gambe foarte mari.cunosc baieti care se duc de ani la sala si nu au gambele mele(sport +trasatura de familie). Oricum e decizia ta desi o sa se dea destul de greu jos masa musculara mai ales la picioare mai ales daca umbli pe jos.ia o pauza de sport.nu trebuie sa te ingrasi deoarece poti sa ai muschi la picioare si peste sa se depuna si grasimea si asta chiar arata nasol.