Bună!
Întreabă la farmacie, e o soluție pe bază de frunze de nuc și altele. Trebuie ținută 5 min. Și nu costă mult. Aprox. 3-7 lei (depinde de farmacie).
Și să citești ingredientele, să nu conțină alcool.
Deoarece alcoolul nu este bun pentru păr și față, deoarece usucă și irită pielea(mai ales dacă e în zona ochilor, acolo fiind cea mai sensibilă).
Și uleiul de ricin e foarte bun. Trebuie ținut mai mult timp pe sprâncene.
Baftă! :*
Tot ulei de ricin nu ai incercat degeaba. Poate ca nu ai stiut sa-l utilizezi Trebuie sa il lasi pe sprancene mai mult timp ca sa creasca.
Nu cred ca exista o solutie. Si eu am incercat in toate felurile pentru ca imi doream o noua forma la sprancene insa nu a mers si nu m-am pensat 3 luni si au crescut
Ms oricum de 1 luna jumate nu ma pensez si ma fac si cu ulei de ricin si nici un re zultat
Ar trebuii sa mergi la doctor si el sa te indrume mai departe, e clar o cauza din interior. Poate fi vorba de deficiente ale glandei tiroide sau alopecia. Mult succes.
Si eu tot cu ulei de ricin stiu. eu imi d.au pe gene dar este foarte bun. da.ti o zi da, una nu, seara si o sa funcioneze!
O prietena de-a mea foloseste si ulei de floarea-soarelui sau de masline si functioneaza se da dimineata si seara si il lasa sa actioneze macar o ora.
anonim_4396 întreabă: