Păi mi s-a întâmplat odată de la stres și de la lipsa de vitamine. Dar am folosit ceva ce se numește parusan șampon și de atunci nu mai am avut probleme
Nutrienți și vitamine sunt necesare pentru a avea sănătate. Încearcă forcapil
Da, inca imi cade, de la alimentatie, stres, unele sampoane care folosesc chimicale, placa de par care arde parul, feon ul cu aer cald, am vazut ca doctorii recomanda sa uscam parul cu aer rece la feon. La alimentatie incearca sa mananci cereale integrale, cuscus, tofu, quinoa am vazut ca sunt bune pentru par, sa reduci dulciurile. Avocado de asemenea mi-a spus doctorul sa mananc in fiecare zi jumatate de avocado, pentru ca este bun pentru par. Fa seara inainte de culcare masaj scalpului, pentru a pun sangele in circulatie. Pieptana parul zilnic pentru a se imprastia substantele produse de scalp pe fiecare fir de par. Poti face masti pentru par, cu ou sunt diferite retete. Doctorul a zis sa nu folosesc mereu sampon pentru par. Poti bate un ou, si cu spuma aia sa speli parul pentru ca e foarte buna si aceea. Bafta
Mi-a căzut într-o perioadă stresantă. E normal să cadă zilnic, dar nu cu pumnul .
De la stres, creste înapoi stai liniștita.
Mie mi se rupe de la jumate. Problema este ca nu înțeleg de ce, am mai bine de un an de când nu l-am vopsit, folosesc produse de calitate pentru par și are un aștept frumos, sănătos, strălucitor și nu-i uscat?♀️
ManoleTrotinel întreabă:
DracuIa întreabă:
isabella întreabă: