| Eminem2012 a întrebat:

Hey! Voi ati folosit apa de gura Colgate Plax Whitening?confused ii buna? Chiar albeste dintii? Fundaaaaaaaaaaa

5 răspunsuri:
| vioreld a răspuns:

Am folosit si am avut succes. Am folosit timp de o luna de zile, deci albirea o face in timp 2-4 saptamani, dar a meritat, am dinti mult mai albi.

| ela2012 a răspuns:

Nu... doar iti curata si improspateaza mirosul.
Insa daca e asociata cu o pasta buna de dinti... da iti poate oferi albire... funda?

| Francesca17 a răspuns:

Buna!
Am folosit apa de gura Colgate Plax Whitening! Este tare buna! Uite beneficiile lui:Iti clatesti gura cu ea si iti curata dintii foarte bie.Iti albeste dintii in 2 Saptamani, dar trebuie folosita 3 Saptamani! Iti improspateaza gura pentru mult timp daca nu mananci! Eu una am dintii mult mai albi acum! Te sfatuiesc sa iti cumperi cu incredere este foarte buna!
Sper ca te-am ajutat!
Numai Bine love struck!
Ceau kiss!
Fundaa puppy dog eyes?

| ioionutbest a răspuns:

Buna! Eu folosesc apa de gura Colgate plax whitening si pasta de dinti Colgate White si iti garantez ca sunt foare bune in 2 saptami ai rezultate plus ca iti elimina respiratia urata tarturul de pe dinti e foarte buna ti-o recomand! 1Nu pierzi nimic daca incerci si o sa vezi ca nu vei regreta. INCEARCA! succes!

| YoNuTzB98 a răspuns:

Da este chiar foarte buna intr-o luna nici nu iti mai recunosti dintii!