Http://www.facebook.com/......media/set/ si bretonul din prima poza e super, eu mereu il ciufulesc asa :).
Pentru bretonul intr-o parte ( iti zic cum imi place mie ) ii zici sa il faca de la jumate intr-o parte, filat si cu gherutze. Ador cum vine asa .
Cred ca imi place...ai o poza sau ceva ca sa pot sa imi fac o idee?
Mai ceva " in toata splendoarea " nu am ca am obiceiul sa imi ciufulesc bretonul dar trebuie sa vina bretonul cam in scari de la scurt la cat mai lung. Oricum si un breton drept tinut intr-o parte cu o agrafa dupa ce e spalat da bine. Dar da foarte bine acel breton filat si cu gherute doar sa nu il taie prea scurt el danduse si intr-o parte isi mai pierde si din lungime.
Http://www.facebook.com/......media/set/ si bretonul din prima poza e super, eu mereu il ciufulesc asa :).
Http://www.google.ro/......tp?/imgres
http://www.google.ro/......tp?/imgres Sper sa iti placa :D