| Lizu. a întrebat:

Heyhappy. vreau sa imi spuneti va rog cat de tare strica vopseaua parul.am parul brunet si vreau sa il deschid la culoare.cu nuantatorul ar avea efect?

4 răspunsuri:
| deidi13 a răspuns:

Da ar avea efect din punctul meu de vedere, dar nu ar fi mai bine sa-ti faci cateva suvite blonde sau albastre

| Seline a răspuns:

In niciun caz nu o sa-ti iasa cu nuantatorul, iar in legatura cu prima intrebare e important si ce tip de par ai si ce fel de vopsea folosesti, incearca Casting Creme Gloss nu are amoniac si nu ti-l agreseaza prea rau.Foloseste masti si balsamuri pentru par vopsit si totul o sa fie binehappy

| tsontso a răspuns:

Buna. Cu nuantatorul nu va avea nici un efect deoarece practic nuantatorul nu patrunde in firul de par si nu are puterea unei vopsea. Daca vrei doar sa iti deschizi parul cu cateva nuante poti alege orice vopsea din comert, desi ti-as recomanda ceva fara amoniac. Daca vrei de exemplu sa iti deschizi parul pana la un saten deschis sau ceva mai mult ti-as recomanda sa nu te faci singura, mai ales daca nu ai experienta. nu cumva sa te alegi cu un par portocaliu sau in degrade. O singura vopsire nu ar trebui sa faca prea mult rau.

| Bii26 a răspuns:

Nu prea tare daca te vopsesti o singura data

dar dupa ce te vopsesti de mai multe ori ...se poate sa trebuiasca sa il decolorezi

incearca cu suvitele...mai lasa vopsitul de totwinking