| Lizu. a întrebat:

Hey! vreau sa-mi creasca parul mai repede asa ca am o intrebare, ar merita sa imi pun extensii, ati mai avut, strica tare parul? si as mai avea o problema.am un par cu foarte mult volum.am fost la filat de multe ori, dar tot asa ramane.cum il fac sa fie mai subtire?

10 răspunsuri:
| Ralux a răspuns:

Draga Lizu,
eu spun sa nu iti pui extensii. Dupa ce ca iti strica parul natural(degradat, fara volum, fara stralucire, uscat), mai dai si o gramada de bani.La inceput o sa fii fericita dar incet-incet iti va scadea entuziasmul si vei incerca tot felul de optiuni pentru a ti-l face cum era sau sa fie mai ok si te vei chinui, vei da si bani si vei ramane etern nefericita.
Dar daca crezi ca extensiile te vor face fericita nu ezita sa ti le pui.Totusi,pune-ti niste extensii scurte, adica fa o proba si daca iti place poti face in continuare multe lucruri cu parul tau folosind extensiile.
Eu cred ca este un avantaj ca parul tau are volum. O gramada de fete si de femei incearca tot felul de produse pentru a il face mai voluminos iar tu vrei sa fie mai subtirebig grin.
Dar daca nu te simti tu bine asa, incearca o gama de produse si balsamuri, sampoane etc. pentru par pentru ca tu sa fii multumita cu parul tau subtirebig grin.(s-au lansat atatea produse pe piata)
Nici eu nu am volum dar pentru a avea ma spal foarte bine pe cap(eu ma spal cu Clear pentru volum, e ala mov parca) si folosesc o perie speciala pentru a avea volum.
Poti cumpara si perii si pieptene speciale pentru par.

XoXokiss
Succes!

| Ralux a răspuns:

O imi pare rau, cand am spus de perii si pieptene am uitat ca tu ai volum big grin! eu ti-am spus cazul meu, ce folosesc pentru ca nu am foarte mult volum deci trebuie sa te consideri norocoasabig grin
parul tau este minunat asa cum e, natural, dar daca vrei altceva du-te la coafor pentru o schimbare (adica sa te tunzi altfel).

XoXokiss

| Andreea_7493 a răspuns:

Eu am avut extensii...nu cred ca strica parul cu nimic... dar parerea mea este sa nu-ti pui! Oricum, e alegerea tatongue! Cat despre par.sa-l faci sa fie mai subtire...chiar nu stiu.Cand te duci sa te tunzi spune cum vrei sa fie...asta si daca este o persoana care, chiar se pricepe tongue

| BeatriceMocanu a răspuns:

Buna. Acum 1 luna m-am tuns pana la umar si e foarte scurt pentru mine, as vrea sa-mi pun extensii cu clips dar nu am parul tot de o culoare, am suvite. Ce culoare ar trebui sa-mi iau extensiile sau ce as putea face sa nu se cunoasca foarte tare, dar fara sa ma vopsesc?

| speranza24 a răspuns:

Draga Lizu, eu lucrez intr'un coafor si pun foarte des, exstensii, sfatul pe care ti'l pot da, e sa nu'ti pui, pe langa bani cheltuiti, iti afecteaza si parul tau natural.Alegerea iti apartine, dar gandeste-te ca e mai bine sa ai parul scurt, ingrijit si sanatos, decat sa ai extensii, si pune cazul ca mergi la o petrecere si incepe sa-ti cada parul...immagineaza'ti in ce situatie poti fi... Legat la parul voluminos, bucurate de cum il ai, nu poti sa'l faci mai subtire, dar poti folosi produse pentru diminuirea volumului.

| anca_7959 a răspuns:

Iti poti lua extensii clip-on. Se prind ca niste clame si nu strica absolut deloc parul. Daca nimeresti culoarea ta, nici nu iti vei da seama ca sunt extensii si daca le pui bine nici nu o sa le simti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e am avut strica parul. sfatul meu nu-ti pune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se merita sa iti pui extensii cu keratina, iti distrug parul rau, eu am extensii cu clip care sunt preferabile pentru ca sunt usor de folosit si sunt mai ieftine, eu le folosesc de mult timp si sunt chiar multumita, iti las idul fetei de la care mi-am cumparat eu : swetty_monik@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti pune extensi

| princess92 a răspuns:

Foloseste balsamul de la nivea pentru par usor ondulat si rebel. Face parul mai moale.Eu nici nu trebuie sa-l mai indrept.si-mi place. e mai matasos asa.