| anutza08 a întrebat:

Hey:X Am o problema. Imi cade parul straight face, pe partea dreapta am ramas fara par.Se obesrva! Am incercat tot felul de masti. Cu ulei de masline, VITAMINA A si E, ou, ulei de ricin si nu merge tot cade. Ce sa fac!?! Funda. >Hugbig grin< :X:* Merciiihappy

6 răspunsuri:
| laurika2u a răspuns:

Consulta urgent un medic. Iti va recomanda niste analize. Poate iti lipsesc anumite vitamine. Altfel nicio solutie din lume nu te va ajuta.

| Roxett a răspuns:

Incearca sa-ti cumperi ChelStop de la plafar.

| laurik13 a răspuns:

Mai bine du-te la doctor...siy prietena mea a avut probleme din astea dar sia luat tratamentul din Italia.succes...dc ai parul lung tune.l cat mai scurtwinking

| MMihai a răspuns:

Te tunzi 0, 1, sau 2 --când te tunzi f scurt se mai îndesește părul și vorbește și cu medici.
Ai nevoie de un tratament medical foarte serios!
Trebuie să vadă ce determină medical căderea părului.
Căderea părului este efectul, dar trebuie determinată cauza medicală.

| KiSs_2310 a răspuns:

Este un produs pe care poti sa-l gasesti si in farmacii: Lotiune regeneranta cu petroleum; contine mai multe, printre care si cateva vitamine pe care le-ai folosit, dar mult mai mult: vitamina A, E si ulei de ricin. Lotiunea stimuleaza circulatia sanguina la nivelul pielii capului, intareste si regenereaza firul de par, combatand caderea acestuia. Eu l-am incercat si a dat roade. Sper sa te ajute

| ikram a răspuns:

Mergi la un doctor sa-ti recomande el ceva, poate sa fie o problema mai grava. Nu incerca sa te tratezi singura, daca spui ca ti-a cazut atat de mult par.