Pai de ex. am vazut la Real la Jisk un set frumos de lumanarele inimioare cu suport inimioara frumos impachetate cu dor 10 lei.
O rama foto simpatica( nu normala) impachetata frumos o va da pe spate
NU PREA RECOMAND HAINE s. a. de genu`
O felicitare(dinaia amuzanta cu scris si imagini) pe langa ce o sa vrei sa ii iei
Un CD cu artistul/sta preferata sau postere ce ai si ce vrei sa-i cumperi. De ex eu vreau sa-i iau prietenei mele de ziua ei un CD cu Justin Bieber ca l`am gasit special pentru Romania la 30 lei
O petrecere surpriza?:-ss
O poza funny cu voi si o rama funny cu siguranta ii va placea
Un animalut :X
...
Poti sa ii cumperi o rochita... o bluza. ceva sa o faca sa iasa in evidenta.
sper sa ii placa.
pa-pa
Daca e o fashionista cumpara-i ceva de imbracat.
Niste accesorii, gen:cercei(in forme dragute), bratara.
Daca nu, gandeste la hobby'urile ei, sau de ce nu, sa alegi ceva simbolic.
Pai avand in vedere ca si eu implinesc in curand 13 ani cred ca te-as putea ajuta
daca sunteti bff presupun ca ia`r placea sa primeasca ceva facut de mana ta de ex eu de 8 martie i-am facut la mama o rama de carton pe ea am lipit tot felul de paste(adevarate) si am pus o dedicatzie din paste (dinacelea in forma de litere)apoi dat`o cu sprei dinacela de facut grafiti si apoi am pus o poza frumoasa cu mine dar tu poti pune o poza ori cu tine ori cu ea sau daca nu cu voi doua
un elvetian care il cunosc a primit cadou de nunta o umbrela maaare(ca pentru el) alba dar pe ea toti prietenii apropiatzi au semnat cu sprei (pentru grafiti) tu poti face asa numai ca poti scrie o dedicatzie pe ea, sau poti face acelasi lucru cu un tricou simplu (alb sau negru)
sau pur si simplu daca nu vrei poti sa-i iei un bebelou frumos sau un tricou sau daca nu poti sa-i faci lipeala cu baiatul viselor
Pai avand in vedere ca si eu implinesc in curand 13 ani cred ca te-as putea ajuta
daca suntetzi bff presupun ca ia`r placea sa primeasca ceva facut de mana ta de ex eu de 8 martie i-am facut la mama o rama de carton pe ea am lipit tot felul de paste(adevarate) si am pus o dedicatzie din paste (dinacelea in forma de litere)apoi dat`o cu sprei dinacela de facut grafiti si apoi am pus o poza frumoasa cu mine dar tu poti pune o poza ori cu tine ori cu ea sau daca nu cu voi doua
un elvetian care il cunosc a primit cadou de nunta o umbrela maaare(ca pentru el) alba dar pe ea tootzi prietenii apropiatzi au semnat cu sprei (pentru grafiti) tu poti face asa numai ca poti scrie o dedicatzie pe ea,sau poti face acelasi lucru cu un tricou simplu (alb sau negru)
sau pur si simplu daca nu vrei poti sa-i iei un bebelou frumos sau un tricou sau daca nu poti sa-i faci lipeala cu baiatul viselor
Ii poti cumpara o bratara de argint sau aur
un ceas elegant de mana
o carte scrisa de autoarea/autorul preferat:X
Părerea mea este să-i cumperi ceva de îmbrăcat sau ceva cei trebuie. P. s:Gestul contează
Un album plin cu poze în care sunteţi amândoua.
Sau un ursulet mare de pluuus
De ziua uneri prietene, mai multe fete am pus bani si i-am luat un papagal ) Nu ar fi mai dragut sa ii cumparati mai multe un singur cadou? Mai special.
Cumpara o carte cu vampiri, stii ca ii place.este vb despre S
?.credema i-ar place carte : Academia Vampirilor
Un ursulet d plus`-mai maricel
sau un colier
...
sau niste cercei ...culoare sa fie una din favoritele ei
Pai depinde de gusturile ei... poti sa-i iei un cd cu trupa ei preferata, poti sa-i iei ceva simbolic deoarece daca vine din inima sigur ii va placea.
daca nu-ti place ce am mentionat mai sus poate iti va placea sa-i iei:un pulover dragut, un ceas personalizat, un parfum, un animalut de plus pentru deoarece pentru unul adevarat ar trebui sa vorbesti si cu parintii ei si poate nu-si doreste sa aiba grija de un animal, o felicitare frumoasa facuta de tine si in ea sa pui poza ta si a ei sigur va fi surprinsa, poti dai pe langa cadou o diploma, si iti spun ca orice ii vei da o va surprinde placut.
Noroc in alegerea cadoului perfect! Sper sa-ti placa ideile mele.Paaa!
Ii poti lua o carte ca aceasta: Vei fi mereu prietenul meu uite-o aici :
http://www.pravaliacucarti.ro/......364-p.html
anonim_4396 întreabă: