| GreatlyGeoy a întrebat:

Heya TPU! happy Stie cineva ce sa fac cu unghiile mele: Am niste unghii foarte mici si la maini si la picioare, la degetele mici de la picioare de abia se observa, si nu pot folosi oja si mi-e chiar rusine de ele. Imi puteti da niste sfaturi sau ceva idei folosite sau ceva de genul pentru a le face mai mari, pentru ca nu suport unghiile false, si se mai apropie si vara. Dau funditawinking love struck

Răspuns Câştigător
| Francescaa a răspuns:

Uleiul de ricin e foarte bun. aplica la radacina acolo la unghie in fiecare seara timp de o luna doua. ajuta mult la cresterea unghiilor. il gasesti in farmacie si nu e scump delochappy

| GreatlyGeoy explică (pentru Francescaa):

Poti estima te rog pretul ca sa stiu ca-ti bani sa cer de la parinti...nu conteaza ca am 13 ani nu?

6 răspunsuri:
| fustiteTUTU a răspuns:

Pai sa folosesti ulei de masline si suc de lamaie alternativ 30 min pe zi.

| BiuL a răspuns:

Eu zic sa incerci sa te dai pe unghii cu lacuri in culori care maresc optic, de exemplu cu o oja alba, mata

| BombonicaXD a răspuns:

Ulei de ricin sau de masline (dar e mai bun primul)

| Diiiaaღ a răspuns:

Heyyhappy aceeasi probla am si euworried as dori si eu cat mai multe raspunsuripuppy dog eyes

| Francescaa a răspuns:

Nu, nu conteaza varsta.nu stiu ce sa zic in legatura cu pretul, mi-e teama sa nu iti zic gresit pentru ca mie mi l-a adus mama. depinde si de cantitate, am vazut poe net de la 6 lei pana la 20 de lei. acum ia mai multi bani la tine si restul il dai inapoi dupa ce faci achizitia big grin