| AndyNyappy5 a întrebat:

Heyo...tocmai mi-am dat o gaura in ureche [singura, acasa, cu ac de siguranta] si cred ca am folosit un ac prea subtire, cred ca am dat si gaura stramblaughing dar daca infig acul nu mai gasesc iesirea, de 2 ori am facut cate o alta iesire. acum m-am hotarat sa tin acul acolo mai mult sa se formeze gaura. intrebarea este daca ma pot infecta si daca as putea sa gasesc gaura dupa ce scot acul sa gasesc gaura cu cercelul, specific: sunt de parere ca am folosit un ac prea subtire. are vreo importanta? v-as ruga sa imi raspundeti cei care ati trecut prin asta, nu cei care nu stiti nimic legat de asta. mersi mult:* ps: acum e 8:42 si am de gand sa tin acul in ureche pana imi raspundetibig grin are ceva? ce ar trebui sa fac sa se formeze gaura si sa ramana asa? va rog mult! mersi de raspunsuri:*

Răspuns Câştigător
| rosto a răspuns:

Nu il mai scoate ca te chinui ca naiba. Imbiba niste spirt in vata sau un tampon ceva, si da pe acolo pe langa. Oricum sa stii ca va secreta niste chestii o perioada, sa nu te sperii. Dar sa nu scoti cercelul o perioada pana se vindeca.

11 răspunsuri:
| rosto a răspuns:

Nu ti se intampla nimic daca tii acul, nenorocirea e ca poti sa il tii tu cat vrei, tot nu intra. Fix la fel am patit si eu, am dat gaura cu un ac mai subtire decat cercelul si ai de ales: fie renunti la gaura, fie, asa cum am facut si eu... impingi cu cercelul pana trece. Este o durere groaznica, am trecut si eu prin asta, repet si stiu ce inseamna.

| AndyNyappy5 explică:

Mersi. as fi preferat un raspuns din partea cuiva care are un IQ mai mare decat numarul de la pantofi, dar na.

| AndyNyappy5 explică:

Multumesc mult! va anunt ca am scos acul si nu am mai gasit iesirea cu cercelu. asa ca am bagat cercelul si am facut cea de-a 4a iesire laughing doar ca am cam uitat sa-l spal cu spirt...doar am dat asa un picbig grin si nu stiu ce sa fac, sa-l scot si sa-l spal, sau sa il las acolo? gaura e foarte foarte stramba, si mi`e frica sa nu mai gasesc si cea de`a 4a iesire apoi... va multumesc mult si apreciez ca nu ati dat raspunsuri de genul primului care dovedeau un neuron obosit :*

| AndyNyappy5 explică:

Nu sunt dume. nu sunt nici macar glume. sunt adevaruri. vad ca ai prostul obicei sa te bagi in seama cu japca, cand nici macar nu sti despre ce vorbesc, deci pana la urma tu esti tampita, nu eu. si m-am uitat si eu din pura curiozitate la intrebarile tale, sa vad cati minus 2 neuroni ai, si ghici ce! am avut dreptate. esti obsedata tu. crezi ca toti te considera frumoasa si asa. ei bine, afla ca eu personal am prieteni care striga dupa ultimele strambe, numai din plictiseala sau la misto. poate asa e si la tine. nu zic eu ca esti urata, poate intr-adevar esti superba, dar te lauzi in ultimul hal. nu ma prea intereseaza pe mine cati muncitori striga dupa tine si cati iti zic ca esti buna. ma doare in degetu` mijlociu de asta. si tin sa te anunt inca ceva: esti o frustrata. nu te-a rugat nimeni sa-mi raspunzi, eu chiar aveam nevoie de ajutor. la intrebarea ta "ce se va intampla in 2012" iti raspund cu mare drag: v`om muri din cauza persoanelor ca tine. vad ca sunt din ce in ce mai multe. sper ca nu ti-a murit si ultimul neuron pe care il mai ai... aa stai, de fapt numai unul ai si avut...incercand sa iti dai seama ce zic aici. nu ma mai obosesc sa-ti raspund la orice alta intrebare sau comentariu inutil pe care il vei face, dar numele tau contrasteaza mult cu personalitatea asta a ta de "ma-bag-in-seama!". baftawinking pa.

| RXN a răspuns:

Si eu mi-am tras gauri singura in ureche si da, are importanta cat de gros e acul, mai exact diametrul acului trebuie sa fie cand diametrul tijei cercelului pe care vrei sa-l pui acolo. Poti incerca si cu unul putin mai gros, asta ca sa te asiguri ca-ti va intra cercelul, dar te avertizez ca doare ceva mai tare decat cu un ac subtire.Acul trebuie tinut 1 minut, hai doua, nicidecum ore-n sir, nu are rost.Scoti acul, cureti cu alcool, pu-i cercelul pe care l-ai curatat in prealabil si ai grija sa-ti cureti rana zilnc cu apa si sapun antibacterian, pana la vindecarea completa.Nu scoate deloc cercelul pana nu se vindeca total, caci risti sa-ti prelungesti timpul de vindecare si evita sa atingi cu mainile murdare zone.happy

| MANDY_2679 a răspuns:

Esti o tampita!rolling on the floor

| MANDY_2679 a răspuns:

Oo. ce dume ai in tine :devil)

| MANDY_2679 a răspuns:

laughing
iau maica!

| คηĐЯээд a răspuns:

Buna dupa parerea mea daca ai de gand sa iti ti acul in ureche te sfatuiesc sa il speli cu spirt bine-bine pentru ca sa nu te infectezi.
apoi dupa 10-15 minute poti sa il scoti sa vezi de s-a intamplat cu gaura. iar daca nu este destul de mare. poti sa bagi un cercel cu surub in ureghe ca sa se formeze...
cu acum de siguranta sau cercelul cu surub e tot aia.
dar la fel ca si acul pana se acopera rana aia mica.

scuze daca nu am scris bine sau [unele cuvinte cu sens dar sunt foarte obosita]

| ღImolaღ a răspuns:

hee hee scoate acul si incearca cu cercelul de data astawinking daca nu reusesti, data viitoare du-te la un salonwinking sau macar foloseste un ac mai grosbig grin pupici...si nu uita de spirt!

| Cristi_Oldskull_1989 a răspuns:

Iti dau eu o solutie mai desteapta decat ce ti-au zis ceilalti
1-te duci si te dezimfectezi pe maini si pe ureche cu spirt
2-iai niste cuburi de gheata din frigider
3-tii cuburile pe ureche(eu am pus si in spate si in fata cate un cub)
4-astepti 5-10 minute, dupa care bagi acul(cel mai bine e sa dai repede gaura cu acul, dupa care sa bagi un cui din acela mic, pentru a fi sigura ca ai gaura mai larga decat tija cercelului.
5-tii cercelul in ureche pana se vindeca.
PS. iti garantez ca nu o sa simti nimic daca iti "congelezi" bine urechea.ai incredere