Nu trebuie s aiei comenzile de la firma, comenzile iti vin acasa si e gratuit ...nu este nevoie sa faci comana din fieca brosura. daca faci comenzi mai marisoare primesti cadouri si discounturi...
Nu stiu daca la 13 ani ar fi bine sa faci asta, vei lucra cu bani, vei vinde niste produse, apoi va trebui sa depui banii, etc etc, implica multe responsabilitati care, cred eu, nu sunt potrivite pentru un copil... poti face alte activitati ca sa ai banii tai, de exemplu sa fii baby sitter, sa ajuti copii mai mici la lectii, asta, bineinteles daca esti tu insati buna la invatatura...
PS: Ai grija la ortografie, e un semn de cultura, daca stii sa scrii corect si sa te exprimi adecvat!
Eu cred ca da.si o verisoara de-a mea are 14 ani care ia implinit pe 5 ianoarie si e reprezentanta si in acelasi timp ai cosmetice gratis pentru mama ta cred ca te-ar lasa
Da, eu zic ca de ce nu? Daca esti responsabila si poti sa ai grija de bani, da.Vei avea banii tai si vei fi mai responsabila.Eu strang bani pentru reviste la scoala...Deci este intr-un fel acelasi lucru, si sunt mai responsabila si am grija de bani.
Nu este acelasi lucru ca si cum ai strange bani de reviste la scoala. Banii multi te pot tenta, dar daca te simti in stare sa ai o asemenea responsabilitate... a propos, mama ta ce zice? Eu zic sa tii seama si de parerea parintilor! Este esential, atata vreme cat ei raspund pentru tine!
Da adevarat tin cont si de asta am intrebat`o pe mama si spunea ca nu ma lasa ca as fi prea mica pentru asta.
Daca te hotarasti si esti convinsa ca poti face fata, cadourile sunt tentante, ma poti contacta si la id ancasimanu@yahoo.com
DaciaRomania întreabă: