Suferi de balonari. Din cauza balonarii se modifica efectiv dimensiunile abdomenului, acesta avand practic un diametru mai mare decat de obicei. Adoptarea unui regim alimentar sarac in bauturi carbogazoase si bogat in alimente cu un continut bogat in fibre te va ajuta sa scapi de acest disconfort. Ce mai e bine sa faci ca sa eviti balonarea : mananca putin si des, evita aerofagia, mananca incet, fara a inghiti mult de-o data si intreaba un farmacist ce antiacide iti poate recomanda pentru eliminarea gazului produs in stomac.
Probabil e din vina digestiei :3 Bea ceai pentru digestie. Si incearca sa elimini gazele si toxinele prin ragait. O zi frumoasa :*
Sa elimi toxinele prin transpiratie(sport), anus(materiile fecale)si prin ragait....nu sunt sigura, doar cred...
Te-ar ajuta mult niste abdomene seara. Incepi cu 20, seara urmatoare 30 si tot asa..cate poti. Sunt de folos, si eu fac si sunt fata
Stay chill.Este vina organismului.Trebuie sa faci sport.Asa elimini toxinele.Nu te speria.
Exact aceeasi problema o am si eu. Ma trezesc cu abdomenul plat, si orice mananc se umfla destul de mult insa daca elimini acele gaze ce se acumuleaza, revine la normal. Dar te inteleg crede-ma e groaznic sa te gandesti intotdeuna cand ce si cat mananci ca sa nu arati ca un elefant. Eu una nu beau apa minerala sau orice alta bautura carbogazoasa de foarte mult timp, foarte rar beau suc. Doar apa plata. Si nici nu mananc cine stie ce, am o alimentatie normala, de altfel evit sa mananc la ore tarzii, dupa ora 7 spre exemplu si incerc sa las 5 ore intre ultima masa si momentul in care ma culc. Insa tot am problema asta. Am incercat si cu pastile dar nu aveau nici un efect, din contra aveam impresia ca fac si mai rau.
Williama întreabă: