| Dwarfie a întrebat:

Heyy big grin La 13 ani ce sil vestimentar ar trebuie sa am thinking adica cu ce ar trebui sa ma imbrac? eu de obicei ma imbrac mai rap. e okay asa? adica port blugi, tenesi (skateri), hanorace si tricouri. vreau sa-mi gasesc stilul o data pentru tot deauna big grinbatting eyelashes sper sa-mi dati sfaturi utile. Ps :dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| SparkleO a răspuns:

Salut.

consider ca stilul tau e perfect. dar sa stii ca nu conteaza parerea celor din jur. imbraca-te cum iti place tie, cum iti este tie comod, nu cu ce zic altii.

5 răspunsuri:
| Elly213 a răspuns:

Si eu ma mai imbrac asa.Imbraca-te cu ce iti place si cu ce te simti bine.Acela e stilul tau. Mie imi place sa-mi bag tricpul in pantaloni..mereu! laughing Asta e stilul meu deci laughing

| Athée a răspuns:

Eu ma imbrac goth de la 14 ani, cu toate ca nu era adecvat dupa parerea unora. Acum lumea s-a obisnuit, asta sunt eu! Fii tu insuti si lumea se va acomoda, tie treuie sa iti placa!

| iulian80000 a răspuns:

In ziua de azi(spun ce vad si eu pe la scoala in orasul cu palas mall deci...)fetele poarta ce simt mai bine.depinde si de sezon:vara-toamna poti purta o sapca de raper si ochelari fara/cu lentila de aia mari(stii la ce ma refer) un tricou scurt alb cu un hanorac simpatic de care simti tu sa fie modelul si nelipsitii blugi.La incaltaminte mereu basketi sau tenisi(mai nou poti purta niste tenisi-cizma daca stii papucii de la vty)cam asta e tot. Sper ca te-am ajutat.

| GyoChriss a răspuns:

Daca tu consideri ca asta iti este stilul este foarte ok! Asa ma mai imbrac si eu dar asta e partea a 2a laughing).Asa....nu toti trebuie sa avem acleasi stiluri, iar daca tu simti ca asta te defineste, asta e stilul tau happy.