Buna!
Stai linistit/a, dupa spalat parul isi va reveni la forma lui naturala.Totusi,trebuie sa stii ca parul, in general, dar, mai ales cel ondulat/cret isi schimba forma, structura daca il faci un timp indelungat cu placa.Acesta se deterioreaza si va avea acel aspect de,, oaie", dar nu se va indrepta de tot.Deci,nu abuza de placa, dar daca vrei neaparat sa o folosesti, fa-o rar, la o temperatura mica si cu un ser termo-protector.
L-ai intins cu placa, gata! Nu isi mai revine. Asa o sa ste-a, drept. Doar daca nu ti-l faci la coafor cret, ca asa se face cum vrei tu. In acest caz, cret.
Buna,parul cret va reveni in conditii de umiditate sau dupa spalare.Insa,iti recomand sa folosesti cat mai rar placa deoarece parul cret se mai lasa/strica dupa vopsea si placa. Fetele cu parul cret sunt mai speciale si dragute asa, le confera un farmec parul.Eu mi-as dori sa il am ondulat dar nu se poate. Incearca sa folosesti placa cat mai rar, poti opta pentru coafatul cu peria si feohnul dar nu abuziv.
Exista in comert o multitudine de produse pentru aranjare si definire a buclelor, care cu siguranta te vor ajuta.Ai grija de tine si de parul tau
Mulțumesc, JustOaODream, eu timp de două zile îmi dădeam într-una cu placa şi acum am nişte bucle aşa, puțin, dar nu vrrau să-mi mai dau cu placa până nu îmi revin buclele.
DaciaRomania întreabă: