| IateyourCookie a întrebat:

Heyy. Eu folosesc placa si desi stiu cum trebuie sa o folosesc as vrea sa stiu cum procedati voi cand va intindeti parul. puteti sa imi explicati pas cu pas, sau imi puteti da un link. cel mai amplu si folositor raspuns primeste funda, mersi :X

Răspuns Câştigător
| Lyiia a răspuns:

Salut! Iti voi da ideile mele+site-uri.
-Folosesti placa imediat dupa ce te-ai spalat pe cap.Ca sa nu ti-l arzi trebuie sa ti-l usuci foarte bine.http://www.eva.ro/......-1241.html
-Mai intai dai cu un spray protector pentru a nu-ti arde parul. Apoi prinzi partea de sus a parului.Iti alegi o suvita de par, apoi cu placa incalzita dai de vreo cateva ori pe aceasta, pana se indreapta. Poate te ajuta acest video.http://www.youtube.com/watch?v=TekXepQ0zsE
Succes!

2 răspunsuri:
| Cåpåċεl a răspuns:

P0i eu il am drept dar colegele mele zic.ca sil indreapta cu fierul de calcat
1)ia fieul de calcat
2)parul tau il calci cu fierul de calcat
3) o sati stea dreeept
4)Succes
5)Funda?puppy dog eyes

| Kaliiii a răspuns:

Deci : primele 2 rasp sunt nefolsitoare din 2 puncte de vedere :
1. fata sexy e o proasta
2. al 2-lea rasp nu te ajuta cu nimic
... imi indrept parul de 2 ani si crede-ma nu e ars happy stiu cum sa il ingrijesc. primi pasi
1. ma spal pe cap apoi imi aplik o crema de la kallos numita latte o aplic si stau cu ea 30 min apoi ma clatesc.(costa 5 -10 lei )
2.Imi sterg parul bine cu prosopul apoi cu pieptanul mi-l usuc.
3. NICIODATA sa nu iti indrepti parul dupa baie risti sa til arzi fiind firele mai sensibile si poti sa ai prea mult volum dupa aceea sau sa ti se electrizeze foarte rau. a doua zi te indrepti (de preferat iti faci baie seara )
4.te sfatuiesc ca inainte de a te indrepta sa te dai cu o protectie de par de la wella (300 lei ) scump dar ce sa facem eu o am e foarte buna ma tine un an... poti sa o cumperi si de la un coafor mai ieftin o iei de acolo. cu ea te dai dupa ce te usuci de 2-3 ori sa nu se arda dupa aceea fiind prea multa solutie tongue si te mai dai cu ea si inainte sa te indrepti.
5. Cand te indrepti nu iti iei tot parul il prinzi intr-o coada si lasi cateva suvite din spate le indrepti bin e apoi desfaci farul si selectezi jumatate din el un sfert si il indrepti si asa mai departe. cu placa poti sa iti faci si bucle...