Buna! imi doresc sa devin make-up stylist.As vrea s te ajut. Daca prietena ta are ochii albastrii, verzi sau caprui ii poti scoate ochii in evidenta si a ii face mai mari folosind dedesubtul ochiului un creion negru. Un rimel nu ar strica. Poti folosi pudra, corector, baton corector sau daca are chiar asa de multe cosuri poti folosi chiar si fond de ten, doar sa nu folosesti prea mult pentru a nu ii creea puncte negre sau chiar si mai multe cosui...:-s. Pentru a ii face parul si mai ondulat poti s folosesti placa pentru bucle ca ale lui Taylor Swift, sau sa i-l indrepti tot cu placa.Eu sper ca te-am ajutat, si s imi spui cum a aratat prietena ta la bal .Te pup :*
Pai iti spun(pe baza ca mama mea e esteticiana) ca sa sca[i de acele cosuri trebuie sa aplici un concealer(mai deschis pentru cearcane verde pentru cosuri) apoi aplici un fond de ten care trebuie sa fie in acelasi ton cu culoarea pielii. Aplici apoi ndaca ai o pudra de fixare tot in aceeasi nuanta.Pentru ca are o rochie gri si ochii caprui iti sugerez sa realizezi un machiaj in nuate rozalii cu umbre mov si o linie fina de tus bineinteles cu mult vestitu rimel.Pe arcada poti aplica un alb cu glitere. Aplica un blush roz si luciu daca are buzele mari(fara luciu doar un ruj in nuante de roz) iar daca le are subtiri aplica intai un ruj intr-un roz bonbon si un luciu transparent.Cam atat pentru machiaj.Mai jos poti observa mai bine tehnicile:
http://www.eyeslipsface.com.ro/look-de-vedeta_ro_45.php
roxannamaria întreabă: