Întrebare recomandată | cory98 a întrebat:

Heyy TPU:* am o placa de par VALERA. Ce parere aveti despre ea? De ce nu imi sta parul drept? Il indrept, sta vreo ora, maxim 2 si se onduleaza la varfuri. Ce sa fac sa stea drept?

5 răspunsuri:
| AncaIlincăi13 a răspuns:

Incearca sa te dai cu mai mult fixativ...

| lumy4u a răspuns:

Dupa ce iti speli parul, usuca-l cu feonul si indreapta-l. ramane drept mai mult timp daca il indrepti curat, si foloseste placa la temperatura 180 sau 190

| lKatherine a răspuns:

Am aceeaşi problemă ca tine. Dar am rezolvat-o foarte simplu. Cumpăra-ti o perie de păr. După ce te speli pe cap, te usuci cu peria.La început, dacă nu ştii să manevrei singură peria roagă pe cineva să ţina de feon sau să ţina de perie până te inveţi. Eu aşa m-am invăţat. În plus e faptul că nu îmi mai ard părul cu placa iar acum părul meu e drept şi după somn happy.

Sper că te-am ajutat. :*

| tyna90 a răspuns:

Schimba placa, cumpara una buna! Cu peria e de munca daca ai parul lung laughing

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Nu trebuie neaparat sa o folosesti la o temperatura mare, 170 de grade sunt suficiente insa trebuie sa iti indrepti parul cu cel putin 30 de minute inainte de a iesi din casa, cand indrepti parul sa il indrepti pe sectiuni, si apoi aplica fixativ.
Uite aici si un link:

http://www.youtube.com/watch?v=pcgELbIRUvA