| Arianna022 a întrebat:

Heyy TPU, cum pot face sa mi creasca unghiile mai repede intr o saptamana? dar fara metoda aia cu tinutul mainilor in apa calduta cu sarae si ulei de masline. am stat 2 ore si nu a rezultat nimic.

Răspuns Câştigător
| Inela a răspuns:

Buna!
Eu am folosit aceasta metoda si pentru a-mi face unghiile mai tari si mai sanatoase: de 2-3 ori pe zi, pe fiecare unghie in parte, aplica suc de lamaie proaspat si lasa-le asa. Important e sa nu te speli pe maini minim 30 min-o ora dupa, ca sa lasa sucul sa actioneze.
Bafta!winking

5 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Unghiile cresc mai repede daca te speli pe maini des. Incearca sa te speli pe maini cu apa rece (ca sa accelereze circulatia sangelui) o data pe ora sau o data la 2 ore sa zicem... Nu te astepta sa le vezi crescand cu ochii, dar dupa o saptamana cred ca poti deja vedea diferenta. Nu uita sa te dai cu crema pe maini ca sa nu le usuci de la prea mult spalat happy

| PeFuga a răspuns:

Ah, si inca ceva. mai exista prin farmacii si prin plafaruri suplimente naturiste pentru par, unghii si piele. Acestea te ajuta ca atunci cand iti cresc unghiutele sa iti creasca sanatoase si puternice happy

| LoriLoL a răspuns:

Ce0ai facut? omg

| Ritsuko a răspuns:

Vitamine! Si sa nu crezi ca daca le ti doar o data in apa calduta cu sare si ulei de masline vei face ceva.Astea se fac in mod repetat.

| Happy4you a răspuns:

Buna, happy
Eu foloses un lac de unghii special, si da cat de cat rezultate big grin
Iti poti lua si tu unul :*Succeswinking