| BlackMagicx3 a întrebat:

Heyy TPUbig grinAm si eu o intrebarebig grinCine stie remedii naturiste impotriva cosurilor, punctelor negre, impotriva caderii parului, pentru un ten mai frumos sau pentru un par mai stralucitor etc. Dau fundita la cele mai bune si care functioneaza(si nu dupa netbig grin)Thanks 4 everybody that helps mebig grin

Răspuns Câştigător
| Deea_4962 a răspuns:

Remedii naturiste de care sunt foarte sigura ca functioneaza pentru ca le-am incercat si inca le practic.
pentru cosuri : inhalatia
pentru puncte negre: te dai cu o rosie taiata feliute (problema e ca acum sunt cam scumpe:d), dar si inhalatia ajuta pentru punctele negre
impotriva caderii parului: nu stiu.dar am observat ca daca nu imi dau parul cu spuma, fixativ, creme, fare feon, acesta nu mai cade
pentru un ten frumos: nu sunt in stare sa dau sfaturi.dar foloseste creme naturale.cum ar fi cea de galbenele
pentru par mai stralucitor: fa-ti masca cu galbenus de ou, si miere de albine.o sa ai un par super stralucitor iti zic pe proprie experienta

Sper ca ti-am dat niste sfaturi bune! kiss

1 răspuns:
| IceCube a răspuns:

Eu nu stiu remedii naturiste,dar pentru cosuri exista o crema medicinala care se numeste "cutaden", pentru puncte negre exista clean&clear, iar pentru ten mai frumos cauta la farmacii samponul "Alpecin" este un sampon cu cofeina.
Sper ca ti-am fost de folos.