Daca ai chef de glume, du-te la m**a acasa Cat despre aceste poze, bagatile-n c*r
Parerea mea este ca, tu le-ai scos deja din c*r si inca ceva eu sunt la maica-mea acasa deci n-am de ce sa ma duc, dar eu inca imi sustin parerea ca a 2-a frizura ti se potreveste minunat (mai ales cu caractetul-sper ca mintea te "geniala" sa inteleaga unde fac aluzia)
Oricum esti urat...nu te stradui, oricum, orice ai face n-o sa arati mai bine. http://www.facebook.com/......ttp?/l.php
Sincer, as zice sa-ti pui o oglinda prin casa Chiar te crezi 'barosana' daca stii sa injuri? Din cate vad eu, tu ai inceput cu caterinca prosta. Si inca ceva, mai treci pe la scoala si invata limbele romane . Ceao
1.Dc chiar te intereseaza de limbile mele romane sunt olimpica
2. Nu injur am un limbaj elaborat pe care prefer sa-l mai utilizez cand vad prea multa prostie in jurul meu, cine stie poate de unii se va prinde ceva.
3.RIP
1.Esti tu olimpica cum sunt eu olimpic la germana
2. Prea multa prostie? : Din cate se vede mai sus, tu ai inceput cu caterinca proasta
3.RIH -> Rest in Hell
Sa stii ca, eu chiar m-as duce in hell, dar ai ajuns tu primul si prefer sa stau departe de cei cu IQ