| MateiDaniel a întrebat:

Heyy TPU
Se aproprie balul bobocilor. Ce frizuri mi-as putea face? Poze linkuri ceva big hug Sau ma rog. daca nu mi le pot face singur, ma voi duce la un frizer.
Dau fundita :*

9 răspunsuri:
| MateiDaniel explică (pentru OanaSi):

Daca ai chef de glume, du-te la m**a acasawinking Cat despre aceste poze, bagatile-n c*rwinking

| OanaSi a răspuns (pentru MateiDaniel):

Parerea mea este ca, tu le-ai scos deja din c*r si inca ceva eu sunt la maica-mea acasa deci n-am de ce sa ma duc, dar eu inca imi sustin parerea ca a 2-a frizura ti se potreveste minunat (mai ales cu caractetul-sper ca mintea te "geniala" sa inteleaga unde fac aluzia)

| OanaSi a răspuns:

Oricum esti urat...nu te stradui, oricum, orice ai face n-o sa arati mai bine. http://www.facebook.com/......ttp?/l.php

Sincer, as zice sa-ti pui o oglinda prin casawinking Chiar te crezi 'barosana' daca stii sa injuri? Din cate vad eu, tu ai inceput cu caterinca prosta. Si inca ceva, mai treci pe la scoala si invata limbele romane happy. Ceao

1.Dc chiar te intereseaza de limbile mele romane sunt olimpica
2. Nu injur am un limbaj elaborat pe care prefer sa-l mai utilizez cand vad prea multa prostie in jurul meu, cine stie poate de unii se va prinde ceva.
3.RIP

1.Esti tu olimpica cum sunt eu olimpic la germana happy
2. Prea multa prostie? :laughing Din cate se vede mai sus, tu ai inceput cu caterinca proasta
3.RIH -> Rest in Hellwinking

Sa stii ca, eu chiar m-as duce in hell, dar ai ajuns tu primul si prefer sa stau departe de cei cu IQ

| MateiDaniel explică:

Mda multam straight face Am rugat si niste linkuri.winking

Întrebări similare