Iti spu neu sincer.Se ia la priam spalare.Vezi ca poate ti se spala si creieru[daca nu e spalat dewja]. Apropo, daca ti'e frica sa nu se duca poti sa nu te mai speli pana la Craciun
Poti face dus cu un sapun eventual pentru bebelusi,dar fara buret. Poti sta o saptamana sa zicem fara sa-ti dai cu sapun pe corp, dupa vei mirosi, totusi in zona intima trebuie sa te speli in fiecare zi altfel mirosi sau mai gravte inbolnavesti.Asa ca spala-te linistita, dar nu cu sapun, dar fara burete.Nu mai fii obsedata sa fii bronzata decat daca iti place tie,mai nou nu esti vazut bine de ceilalti daca esti bronzat, arata ca habar nu ai cat de periculos este sa te expui la soare si ca nu pretuiesti sa fi sanatoasa, etc.Asa ca daca te-ai bronzat sa te vada altii nu trebuia si daca esti obsadata mergi la psiholog.Sincer bronzul nu mai e la moda asa ca stai linistita. Daca tot te-ai chinuit fa-ti niste poze, anul viitor s-ar putea ca unii sa rada de cei care aleg sa se bronzeze.
Doamneee cum sa stai fara sa faci dus?:)))) poti sa dai cu o crema luata d la famacie... http://www.pcfarm.ro/produs/1925/Lotiune-dupa-plaja---Elmiplant
Hei! ai grija la cum pui intrebarile! pentru ca pe blocul lui Zoso toti se rad de intrebarile tale XD cum ma sa ti se spele bronzul, motanul sa faca dragoste cu perna si jucariile, sa faci pipi la varsta de 20 de ani, 42 cm in bicepsi, ori n-ai creieri ori iti bati joc de noi.
Pai eu nu am auzit de chestia asta cu dusul mie nu mi s-a dus da...nu sta acum prea mult la soare pentru ca o sa te arda si o sa ti se dea pielea jos de pe corp ca si scoarta de pe copac si o data cu ea si bronzul...
DaciaRomania întreabă: