anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy
Vreau sămi cumpăr o placă de întins părul dar nu mă pot hotărâ de care thinking
Mă gândeam la InStyler deoarece vreau şi sămi fac părul cu forme si undulat cea ce o placa normală de întins părul nu poate.
Costă 150 lei cea cemi permit si e convenabil.
Acum voi face cum veţi spune voi...
Voi număra cei care sunt contra placi [InStyler] şi cei care sunt pentru.
Dacă sunteţi contra vă rog daţimi un link sau un nume cu o placa mai bună care să fie GEN InStyler happy
Thanks.
Fundă.batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Paulla a răspuns:

E clar cine e copilaş aici.
Scrii şi tu cu diacritice să pari interesantă, dar 10 din 11 cuvinte sunt greşite dpdv gramatical. Spre diferenţă de alte persoane, n-am nevoie să scriu un comentariu cu cartea de gramatică în faţă.
Eşti nervoasă? Dă-te cu capul de calorifer pâna îţi trece. Te facem să ai chef de ceartă? Frumos, îmi plac persoanele care îmi permit să le enervez aşa de uşor. Ştii de ce dau dovadă prin asta?

21 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Eu îţi recomand mai bine o placă de la Remington, îndreaptă părul mult mai bine decât InStyler(şi da, le-am testat pe amandouă). Acum nu pot să-ţi recomand exact una, pentru că nu ştiu ce vrei. Dacă vrei şi să-ţi ondulezi părul îţi recomand una mai subţire şi care ajunge la temepraturi mai mari.
And btw, nu te supăra, dar degeabă foloseşti diacritice dacă nu ştii gramatică.

| aliceinchains a răspuns:

Culmea agramatului : să scrie cu diacritice. laughing Ai 7 greșeli în postarea ta, păpușă.

| teodoram a răspuns:

Sa sti ca instyler este foarte bun pentru ca nu iti arde parul si este si ieftin, bafta!

| IateyourCookie a răspuns (pentru teodoram):

Ee nu arde parul...toate ard parul laughing).nu mai asculta ce spun astia pe la teleshoping laughing)

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Ce panaramă. :-J
Vă paşte pe**a în patru pe voi :-J
P'ă bune acum... Ce pana găini vă pasă vouă cum scriu eu?
1. Nu ma corectează copilaşi care scriu în plus din cauza bolii
2. Am pus din greşeală întrebarea " Greşesc. Cine mă corectează? "
Sunt deja nervoasă şi mă faceţi să am chef de ceartă :-J
Copilaşi, nani nani happy

Fac acum ca copii mici
„ Staffu de pe'ă TPU e ON tot timpul happy "
Vă fac plângere că comentaţi unde nu este cazul :-J
App Paulla [PUDDING] laughing
Ai fos până la şcoală ca să inveţi să scrii tocmai ca să nu greşeşti la mine pe'ă comentariuwinking?

| Paulla a răspuns (pentru βʋϰβʋииʏ):

E clar cine e copilaş aici.
Scrii şi tu cu diacritice să pari interesantă, dar 10 din 11 cuvinte sunt greşite dpdv gramatical. Spre diferenţă de alte persoane, n-am nevoie să scriu un comentariu cu cartea de gramatică în faţă.
Eşti nervoasă? Dă-te cu capul de calorifer pâna îţi trece. Te facem să ai chef de ceartă? Frumos, îmi plac persoanele care îmi permit să le enervez aşa de uşor. Ştii de ce dau dovadă prin asta?

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Greşesc ca şi orice om
Dacă nu greşesc atunci nu sunt om :-|
Din greşeli omul învaţă...
Dacă va luaţi aşa d'ă mine nu învăţ. Singură îmi dau seama ce am greşit şi ce nu.
Nu mai număraţi greşelile mele că vă număraţi păcatele :-J

| aliceinchains a răspuns (pentru βʋϰβʋииʏ):

Sigur că da, toată lumea greșește, e normal să se întâmple asta, greșești o dată, de două ori...dar în întrebarea ta sunt 7 greșeli, iar în postarea de mai sus sunt 5 greșeli și 2 cacofonii. Dacă greșeai un cuvânt, nu zicea nimeni nimic. Singură îți dai seama? Ai văzut cele 14 greșeli? Atunci de ce nu le-ai corectat? Hai, enervează-te.batting eyelashes

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Ce aveţi cu mine?
Greşesc iar limită în a greşi nu este :-|
Băii coclarilor... :-|
Eu nu vă înţeleg. Vă băgaţi ca boul la apă :-J
Dacă naţi luat bacul succes cu mătura. Numi arătaţi mie că ştiţi carte :-J
Frate, nu sunt la şcoală... :-|
App. alicecullen, ţi-am găsit şi tie vreo 2, 3 greşeliwinking Nu uit şi de Paulla PUDDING. Şi ea are tot aşawinking

| Paulla a răspuns (pentru βʋϰβʋииʏ):

Dude, toată lumea greşeşte. Poate neateanţie sau poate pur şi simplu nu ştia lucrul respectiv. Dar tu ai greşti nişte cuvinte pe care le ştie orice idiot de vreo 3 ori fiecare. Şi ce am greşti eu şi Alice? Doar de curiozitate. Oricum, e de apreciat că stai cu cartea de gramatică în faţă ca să ne scrii acum răspunsurile.
Şi văd că nu ştii de ce dai dovadă când te enervezi aşa uşor. Hai că îţi spun eu, prostie şi imaturitatea.
Acum, draga mea agramată, limită în a greşi există.

| anonim_4396 explică (pentru βʋϰβʋииʏ):

Pacatoaso, era sa adorm citindu-ti raspunsurile de la intrebarea asta. Maaaaa pliccccctiiiiiiseeeeeeeesssstttti! Nu te mai crede atat de interesanta.
Dreptate pentru Paulla si alicecullen.

| aliceinchains a răspuns (pentru βʋϰβʋииʏ):

Hai, că-i ceva mai bine, în ultimul comentariu ai decât două greșeli... laughing Mi-ai găsit două-trei greșeli? Serios? sad Păi spune-mi care sunt, că altădată promit că nu mai fac. worried

| anonim_4396 explică (pentru aliceinchains):

Sa nu te superi pe mine ca iti zic... are decat sau n-are decat? Sa stii pe viitor. Nu sunt experta in gramatica, doar te-am atentionat happy.

| aliceinchains a răspuns (pentru anonim_4396):

thinking Dacă spun "Am decât două greșeli" nu e corect? Hm, nu știu, chiar o să caut, mă făcuși curioasă.hee hee O să revin happy

Am căutat, am găsit. big grin Așa-i, ai dreptate, se poate folosi cu negativ, sau afirmativ, cu "doar". Mulțumesc. happy Și nu am cum să mă supăr, doar nu am 10 ani.

| anonim_4396 explică (pentru aliceinchains):

Mă bucur atunci big grin! Ştii, ca de fiecare dată când mă iau de greşelile gramaticale ale altora mă trezesc cu replici de genul ''dar cine te crezi tu, profa mea de romana?''; ''te dai mare ca stii gramatică?''; ''ma grabeam, dar stiu sa scriu (ce pisicii lu' franţ are graba cu cratima, ca aia rămâne acolo şi dacă pierzi trenul, ar trebui să o ai în sânge, la şcoală de ce faci excepţii?''; ''eee las ca nici tu nu esti perfecta (si caută o greşeală minoră de-a mea, cum ar fi o majusculă scrisă din greşeală dar care nu denaturează inteligibilitatea textului'' şi exemplele pot continua. Te-ai prins, cred.

big grin Da, mai gresesc si eu, cum am mai zis, toata lumea mai greseste, sunt o gramada de motive...biiiiine, cand ai 14 greseli in cateva propozitii...aia-i altceva, deja esti agramat! Aia care fac cum zici tu sunt niste ofticosi.

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Jelli, prostuţulebatting eyelashes uităte un pic la ultimele 3 comentari să vezi cine greşeşte şi cine e luat peste cap. Acum, în ce sens luat peste cap thinking :
-Enervat
-Epuizat
-Luat la răspundere
Ai spune : „Literatura şi gramatica "winking
Fain.
Vă indoliatrizez pentru faptul că sunteţi gen răi, aş spune...

| anonim_4396 explică (pentru βʋϰβʋииʏ):

Pff, atat de cretina esti, incat sa nu iti dai seama ca sunt fata?

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Nasol thinking În lumea asta mică nici nu mai faci deosebirea [ Jalnic nume... şi poză ]
În plus greşeşti mai mult ca mine happy
Şmecheră pozăwinking

| Floricika2000 a răspuns:

InStyler iti recomand este bun si la pret avantajoslaughingte pup succesc

| Andrada11 a răspuns:

E buna placa instyler.o sa-ti fie greu prima data sa o folosesti da e foarte bunahappyin total vine cam 170 de lei.cu tot cu transport.