Poti iti pui o bluza draguta de preferat imprimeuri si poate sa fie tip larga pe tine sau poti sa iti pui o bluza mulata dar sa nu iti lipseasca bustiera...culoarea vezi sa fie ca si a bluglor, iar accesorii asortezi cu un colier lung si mai multe bratari.
Daca ai parul drept poti sa il ondulezi putin, daca e cret poti sa il indrepti, daca ondulat e foarte bine, si zic sa il lasi pe spate.
Il am drept si il voi ondula putin, dar ce sa asortez la blugi si ghete? ai idei?
Ai blugi mulati, nu?
Poti iti pui o bluza draguta de preferat imprimeuri si poate sa fie tip larga pe tine sau poti sa iti pui o bluza mulata dar sa nu iti lipseasca bustiera...culoarea vezi sa fie ca si a bluglor, iar accesorii asortezi cu un colier lung si mai multe bratari.
Eu as zice sa iti iei niste blugi mulati sau niste egari si o bluza lunga si larga. Parul ar sta bine prins intr-o coada intr-o parte, iar in partea opusa o suvita lasata. Spier ca-ti va sta bine. :*
Poti sa imbraci o rochie neagra cat mai "rock" adica sa se potriveasca cat de cat cu ghetutele. Iar daca alegi o tinuta rock fa-ti parul creponat sau indreapta-l cu placa.
Imi place mult ideea dar eu as vrea sa port o pereche de blugi, cu ce ii pot asorta?
Mss mult. gandim la fel.dar eu as vrea o pereche de blugi, cu ce ii pot asorta?
Https://www.google.md/......ps?/search uite cu asa ceva ai putea asorta blugii sau cu o oarecare bluza neagra cu sau fara tinte ia ceva simplu si dragut, cit despre par ai pute sa ti-l indrepti si sa-ti agati in par ceva sau alegeti deaici orice https://www.google.md/......ps?/search sper ca te-am ajutat:* funda?
Hey! Iti poti lua o rochie mai rebela..se asorteaza cu ghetele negre...vei parea foarte chic. eu ador combinatia aceasta. Sper ca te-a ajutat! Funda?
Imi place ideea dar eu as vrea sa port o pereche de blugi, cu ce sa ii asortez?
adelina00 întreabă: