| doareudede18 a întrebat:

Heyyy...TPU!vreau si eu niste statusuri faine de tot care sunt cele mai multe si cele mai faine sau fundita

3 răspunsuri:
| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Florile nu au speranta. Pentru ca speranta inseamna maine, iar florile nu poseda decat ziua de astazi. (Antonio Porchia)

***Cine este prieten cu toti nu este prietenul nimanui.(Aristotel)

***Oamenii si omizile au sansa sa se mai nasca o data. Dar nu toti oamenii devin ingeri si nu toate omizile fluturi.(Gavriil Stiharul)

***Rabdarea este pasiune imblanzita.(Lyman Abbott)

***Urmeaza calea spre lumina, si vei deveni UNA cu calea.(Tablitele de smarald ale lui Thoth, Atlantul)

***Cartile sunt albinele care duc polenul insufletitor de la o minte la alta.(James Russell Lowell)

***Nu asculta fara sa auzi.(Neale Donald Walsh)

***Suave astenii de primavara / si cugetarea-ntr-un impas difuz / si verb rotund ca un sigil in ceara / abia ghicit si dulce la auz.
(Alexandru Andritoiu)

***Linistea este cea mai ieftina muzica.(Victor Martin)

***Sufletele mari rabda in tacere.(Friedrich von Schiller)

***Cartile sunt felul oamenilor de a avea aripi ca ingerii.(Andrei Plesu)

***"Linistea este un omagiu pe care cuvantul il aduce spiritului. (Louis Lavelle)"

***Cartile sunt prieteni reci, dar siguri.(Victor Hugo)***"Atunci cand sunt fericiti, oamenii nu mai baga de seama daca in jurul lor stapaneste vara sau iarna."(Anton Cehov)

***Tineretea e timpul descoperirii intelepciunii, batranetea e timpul aplicarii ei.(Jean Jacques Rousseau)

***Feriti-va cand incearca sa zboare cei care n-au aripi!(Stanislaw Jerzy Lec)

***Intelepciunea este puterea de a pune timpul si cunostintele noastre la buna folosinta.(Thomas John Watson)

***Se poate spune despre noi ca suntem in viata (ca traim) doar in acele momente cand inimile noastre sunt constiente de comorile pe care le avem." (Thornton Wilder)

***Sufletul este prelugirea unei aripi de inger care are curaj sa zboare.(Lelia Mossora)

***Ma intreb daca nudismul este cu adevarat o religie, de vreme ce pe timp de iarna toti adeptii lui devin ateisti.(Will Rogers)

***Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca.(Sf. Augustin)

***Este regretabil faptul ca, intre Drepturile Omului, dreptul de a se contrazice pe sine a fost uitat.(Charles Baudelaire)

***Am inteles ca un om poate avea totul neavand nimic si nimic avand totul.(Mihai Eminescu)

***Fericirea unui om nu consta in lipsa dorintelor, ci in cunoasterea perfecta a lor.(Alfred Lord Tennyson)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult ca sigur nu o sa imi accepte TPU-ul status-uri pentru ca s-a intoxicat robotul cu puncte asa ca le scriu pe blog-ul meu.

http://didiglamour.blogspot.com/2012/03/statusuri.html

| Caitlyn a răspuns:

Acum te ignoră, dar mai apoi vor avea nevoie de tine. Clasic. happy

Şi de fiecare dată când respir am dovada clară că pot trăi şi fără tine.

Mă fac să râd persoanele care îşi irosesc respiraţia bârfindu-mă.

Câteodată apreciez mai mult oamenii cărora le plac lucrurile care mie nu îmi plac. Doar pentru că au găsit puterea de a aprecia ceva pe care eu l-am refuzat.

Fata: Crezi în suflete pereche?
Băiatul: Cred în tine... ♥
EL: Eu te iubesc.
EA: De unde iti dai seama asta?
EL: Simt asta.
EA: Sentimentele pot minti.
EL: Inchide ochii...(si o ia de mana). Ce simti acum?
... EA: Ma tii de mana.
EL: De unde iti dai seama asta?
EA: Simt...
EL: Sa crezi mereu in sentimentele tale.

În clipa în care te gândeşti că o să pierzi ceva; brusc acel "ceva" devine cel mai important lucru din viaţa ta.

Băieţii folosesc cuvântul "PRIETENIE" ca să înceapă o relaţie.
Fetele folosesc cuvântul "PRIETENIE" ca să încheie o relaţie.

Eşti aşa de falsă că Barbie a început să fie geloasă.

Da. zâmbesc!
Şi tu nu mai eşti motivul demult.

Ea: Te iubesc, dar mă faci să plâng, mă răneşti şi mă faci să mă simt mereu prost.
El: Şi atunci de ce nu renunţi?
Ea: Pentru că ştiu că aş plânge şi mai rău, m-aş răni şi mai mult şi m-aş simţi şi mai prost dacă aş renunţa la tine.

Singurele persoane care ar trebui să fie în viaţa ta sunt cele care te fac să zâmbeşti.

Dacă ai o problemă cu mine, sună-mă!
Dacă nu ai numărul meu de telefon este evident că nu mă cunoşti suficient de mult ca să ai o problemă cu mine.

Întrebări similare