Unde ai văzut tu fete să se epileze pe mâini? Frate, dacă şi acolo trebuie să ne epilăm numai pentru că suntem *fete* deja devine exagerat. Peste câţiva ani o să ne radem şi în cap, că vai, e o jignire să ai păr ca fată.
Dacă te epilezi, o să-ţi crească tot mai mare. Te epilezi în cazul în care părul este exagerat, de tipul blană. Dar, ce dacă este vizibil? Nu văr pe cine deranjează puţin păr pe mâini, pe bune acum.
Nu si nu face prostia sa te epilezi pe maini. esti ok asa cum esti, cine te iubeste te iubeste asa + ca vara se decoloreaza de la soare si nu cred ca ai atat demult incat sa fie inestetic
Ok este epilat nu depilat...
o fata trebuie sa fie epilata inghinal, axilar, si pe picioare...
pe maini nu e nevoie. parerea mea
Ok este epilat nu depilat... o fata trebuie sa fie epilata inghinal, axilar, si pe picioare... pe maini nu e nevoie. parerea mea
Ok este epilat nu depilat... o fata trebuie sa fie epilata inghinal, axilar, si pe picioare... pe maini nu e nevoie. parerea mea
Eu zic ca trebuie sa il epilezi....asa zic eu ca poate pe baiat nu il deranjeaza dar in general asa e frumoss la fete mai ales eu sincer am vazut si baieti care se epileaza ...eu nu-s unu dintre ei
Paste fericit!
Eu intrebam la cazul general nu e vorba de min
Anonimus_1246 întreabă:
briana întreabă:
anonim_4396 întreabă: