| aиdrυşca a întrebat:

Heyz xD! eu am parul ondulat putin la varfuri dar vreau sa mi-l fac cretlove struckx. cum sa fac? ma fac cu ondulatoru' si dp ma dau cu spuma? vreau mai detaliat...

Răspuns Câştigător
| Dena01 a răspuns:

A, eu zic sa nu incerci permanentul doar asa, de-a dragul de a-ti distruge parul.Sau inainte de a fi sigura ca vrei sa faci asta, vorbeste cu un hairstylist, pune-i intrebari si informeaza-te.

Pai, eu am parul ondulat si cand vreau sa mi-l fac cret-cret, dupa spalare aplic spuma pe el sau chiar si gel sau si una si alta-normal, nu in cantitati industrialetongue- si il usuc pur si simplu cu uscatorul, in timp ce stau cu capul aplecat in jos, sa-mi fie tot parul in fata si in timp ce il usuc dinspre varfuri, il tot strang in pumn, daca intelegi. Bine, poate ca e mai simplu atasezi uscatorului difuzorultongue Hehe! Doar sa ai grija ca parca atunci cand iti faci bucle cu difuzorul, sa incerci sa stai pe aumite suvite de par mai mult, pana se usuca, caci daca revii asupra lor a 4a si a5a oara cu difuzorul, li se strica forma.
Poti si cu ondulatorul. Dupa ce il usuci, aplici spuma pe el si 'te ondulezi'.
Poti chiar si cu placa-e simplu, dar mai bine cauti pe net (au exemplificat cu video).

Sper sa-ti iasa! Nu ar avea de ce sa nu iasa tongue :*

5 răspunsuri:
| Lala20 a răspuns:

Eventual te dai cu spuma si apoi cu ondulatorul si dupa aceea pui fixativ. Dar mai bine la coafor si fa-ti permanent daca vrei sa tina mult.

| TeenageGirl a răspuns:

Du`te la coaforhappy

Acasa nu e bine sa ti`l faci... poate ti`l strici mai tare...
Daca vrei un permanent coaforul te poate ajuta happy

| zambilici a răspuns:

Cel mai bine e sa ti`l faci cu drotul... dar sa iei shuvitse subtiri de tot si sa nu le tii f mult pe drot ca sa nu fie cret ca de pudel iar dupa ce termini buclele lasi capul pe spate si ti`l dai cu spuma dar nu-l presezi tare ca nu vrei sa ti`l striciwinking...la sfarsit poti sa-ti prinzi un mot si gatadevil

| virtuallove a răspuns:

Poi poti sa te faci cu oldulantorul, cu placa sau daca vrei natural ti. l poti prinde intr. un coc rasucit sau in 3 cocuri si sa il mai uzi din cand in cand putin.

| rOxi_6094 a răspuns:

Incearca sa il dai cu spuma pentru bucle si sa il usuci cu difuzorul