Eu am 13 sani si port sutien(34/75) nu il port in casa etc... in vara am un an de cand in port iar sanii mei nu au patit nimic depinde si de varsta ta... oricum eu sunt PRO
ceaw mult noroc
Eu sunt pro insa bineinteles cu cateva conditii.
Orice femeie va purta sutien, macar odata-n viata, insa nu e bine sa incepi prea devreme. Nu neaparat pentru ca n-ar fi bine dar pur si simplu nu are rost sa porti un sutien daca nu ai pentru ce. Eu zic ca e bine sa incepi sa porti un sutien doar atunci cand ai nevoie.
Sutienele iti sustin sanii si nu vei avea dureri ca cand vei sarii sau alerga, si binenteles ca ajuta si la aspect
Insa nu este recomandat sa il porti o zi intrega. Eu recomand sa porti un sutien doar cand iesi pe afara sau in cazul in care ai musafiri acasa... Cand esti acasa singura, cu parintii poti renunta la el, sa iti lasi sanii sa se dezvolte cum trebuie si in plus te simti si mai bine. Important e sa nu dormi cu el. Noaptea sanii se dezvolta cel mai mult si daca porti un sutien nu vaci decat sa i ti pe loc, si cine stie ce complicatii pot aparea daca porti un sutien non-stop.
Asadar eu sunt PRO folosirii unui sutien, insa, cu o anumita limita
Eu port de la 13 jumatate si crede-ma prietena mea e mai putin dezvoltata ca mine dar totusi avea niste sani lasati si nu purta sutien pe afara.Alerga si mugurasii au rasarit de la frig. Oribil! Si pana la urma toti din cartier au convinso sa poarte dar a cam exagerat cu push up de 6 cm
Pro.normal,de la o anumita varsta trebuie sa porti sutien pentru ca sanii tai o sa inceapa sa-ti creasca si cu bustiera arata destul de nasol.
Sutiene?PRO
Stii de ce? Cauta si tu o fata de16 ani care e in dezvoltare si sa nu poarte sutien...Arata urat cu sanii lasati in jos(ca o vaca-si scuze dar asta e adevarul).
Multumesc pentru raspunsuri! Eu am auzit foarte multe mitt`uri despre asta care spuneau ca daca porti sutien ti se vor lasa sanii si ca ii impiedica sa creasca...Eu port sutien din clasa a 6-a, dar nu port sutiene care sa fie fixe, adica jumatate de cm loc liber intre san si cupa sutienului.Asa imi dau seama cand mai cresc.
De exemplu, eu la banchet nu am purtat nici bustiera nici sutien, si m`am simtit super bine asa si nu am avut nici o problema.Si nu s`au vazut sf deloc.
Nu depinde de ce varsta ai daca ai pana in 18 ani sunt contra daca porti sutien nu-ti cresc sanii dar dupa 20 de ani poti sa porti ca nu-ti mai cresc sper ca te-am ajutat
Eu sunt pro deoarece daca nu porti sutien sanii ti se lasa si pari cu mult mai batrana decat esti sper ca te multumeste raspunsul papa
Profesoara mea de desen vine fara sutien si cu bluze mulate pe ea. Dar este oribil deaorece i se vad sfarcurile. Deci eu sunt pro sutienelor, dar nu purtate in exces.
Theo94 întreabă:
EstiFericitaSauTrista întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: